Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Υπό διωγμό από Ουγγαρία και Ισραήλ ο Ουγγροεβραίος George Soros

Ο αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος «επενδυτής» George Soros, που είναι Ουγγρικής καταγωγής, Εβραίος στο θρήσκευμα και έχει Αμερικανική υπηκοότητα, έχει γίνει ο στόχος της Ουγγαρίας και του Ισραήλ, εξαιτίας της δράσης των ΜΚΟ που χρηματοδοτεί.

H εφημερίδα Guardian γράφει ότι ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Viktor Orban θα θέσει σε εφαρμογή το νομοσχέδιο Stop Soros, με το οποίο θα γίνει προσπάθεια να περιοριστεί δραστικά η δράση των ΜΚΟ που χρηματοδοτεί ο Soros στην Ουγγαρία.

Σύμφωνα με το προτεινόμενο νομοσχέδιο, θα απαιτηθεί από τις ΜΚΟ που ασχολούνται με θέματα μετανάστευσης, να εγγραφούν και να αδειοδοτηθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών. Όμως, η αδειοδότησή τους θα μπορούσε να απορριφθεί για λόγους εθνικής ασφάλειας. Επίσης, κάθε ξένη χρηματοδότηση για δραστηριότητες που συνδέονται με τη μετανάστευση θα υπόκειται σε φόρο 25%.

Όσον αφορά τοπ θέμα του Κεντρικού Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου που βρίσκεται στην Ουγγαρία και χρηματοδοτείται από τον Σόρος, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποια θα είναι η τύχη του.

Σύμφωνα με το Sputnik, ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu κατηγόρησε την ΜΚΟ New Israel Fund, που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, πως ευθύνεται για την κατάρρευση της συμφωνίας μεταξύ Ισραήλ και ΟΗΕ για την απέλαση χιλιάδων Αφρικανών παράνομων μεταναστών από το Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου είπε πως η Ρουάντα, που θα δεχόταν τους Αφρικανούς μετανάστες από το Ισραήλ, έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, μετά από πιέσεις από την ΜΚΟ New Israel Fund και αρνήθηκε να δεχτεί τους «εισβολείς» όπως χαρακτήρισε τους παράνομους μετανάστες.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός χαρακτήρισε την ΜΚΟ New Israel Fund ως ξένο οργανισμό που λαμβάνει χρηματοδότηση από «ξένες κυβερνήσεις και οργανώσεις εχθρικές προς το Ισραήλ, όπως αυτές που χρηματοδοτεί ο George Soros».

Στο Ισραήλ διαβιούν 27.000 μετανάστες από την Ερυθραία, 7,500 από το Σουδάν και ακόμη 2.500 από άλλες Αφρικανικές χώρες.

Ο George Soros έχει προκαλέσει αναταραχή και στην Βρετανία, καθώς σύμφωνα με το Reuters, χρηματοδοτεί με 400.000 λίρες την εκστρατεία για να σταματήσει η διαδικασία του Brexit. Η πράξη του αυτή, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, ως απόπειρα πραξικοπήματος.

Τελικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι ΜΚΟ του 87χρονου George Soros προωθούν με κάθε τρόπο τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου