Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Προπαγάνδα, εκφοβισμός και γελοιοποίηση του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία

Τρόμαξαν οι ριψάσπιδες με τους 500.000 Έλληνες που συγκεντρώθηκαν στην Θεσσαλονίκη, παρά την προσπάθεια υποβάθμισης του συλλαλητηρίου και βάλθηκαν να εκφοβίσουν και να γελοιοποιήσουν την άρνηση του λαού στο ξεπούλημα του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας.

Φαίνεται πως όσοι κυβερνούν την Ελλάδα και όσοι λυμαίνονται τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, δεν έχουν καταλάβει τι είναι η Μακεδονία για τους Έλληνες. Επειδή οι ίδιοι αδιαφορούν, σκύβουν το κεφάλι και είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν κάθε αξία στο όνομα της δήθεν προοδευτικότητας και στην παγκοσμιοποίηση, δεν σημαίνει πως έτσι είναι και οι υπόλοιποι Έλληνες.

Η τηλεόραση δεν έδειξε το συλλαλητήριο. Κανένα κανάλι εθνικής εμβέλειας δεν συγκινήθηκε από την αγωνία των Ελλήνων για την έκβαση του Εθνικού θέματος. Περιορίστηκαν μόνο σε μικρά ρεπορτάζ, ενώ με κάθε τρόπο και σχόλιο υποβαθμίζουν το μέγεθός του.

Οι πολιτικοί, φοβούμενοι πως ο λαός ξύπνησε και αντιδρά, άρχισαν να επιδίδονται σε προπαγάνδα. Όπως το 2010, το 2011 και το 2012 έφερναν την καταστροφή στην περίπτωση εξόδου από το ευρώ, ώστε να φοβηθεί ο λαός και να δεχτεί τα εξευτελιστικά μνημόνια, έτσι και τώρα άρχισαν τη καταστροφολογία.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και είπε πως «Αν δεν υπάρξει λύση, θα επιβληθεί με διεθνή αναγνώριση σκέτο το όνομα Μακεδονία».

Έχουμε γράψει επανειλημμένα πως δεν έχει καμία σημασία το εάν όλες οι χώρες αποκαλούν την πΓΔτΜ «Μακεδονία», καθώς το όνομα θα έχει χαθεί – παραδοθεί, μόνο όταν η Ελλάδα δεχτεί (υποκείψει) στο να αποκαλούνται έτσι. Όλα τα άλλα είναι φτηνή και εκ του πονηρού προπαγάνδα.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αποκάλεσε
«χαζούς και αμόρφωτους» όσους λένε πως η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική και επανέλαβε αυτό που είχε πει στον ΣΚΑΪ, ότι το σύνθημα «η Μακεδονία είναι Ελληνική» είναι επιθετικό!!!
Επίσης υποστήριξε πως η Ελλάδα κατέχει το 50% της Μακεδονίας, η πΓΔτΜ το 40% και η Βουλγαρία το 10%.

Προφανώς, άλλος είναι ο χαζός και ο αμόρφωτος, αλλά ας μην το συνεχίσουμε…

Τέλος, αφήσαμε τις γελοίες τηλεπαρουσιάστριες στον τηλεοπτικό σταθμό Ε, που προσπάθησαν να γελοιοποιήσουν το συλλαλητήριο, παρομοιάζοντας τούς Μακεδονομάχους και όσους φόρεσαν αρχαίες στολές, με καρναβάλι! Δείτε εδώ το βίντεο με την κατάντια τους.

Δεν κατάλαβαν όμως οι δυστυχισμένες, πως γελοιοποιήθηκαν στον μέγιστο βαθμό οι ίδιες…

Πάντως, η αξιοθρήνητη ΝΔ άλλαξε γραμμή. Διά του Βασίλη Κικίλια που μίλησε στον ΣΚΑΪ, προσπαθώντας να ψαρέψει μερικούς ψήφους, από το «σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό» έφτασε στο «βούληση της ΝΔ είναι να μην υπάρχει η λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγά της στην ονομασία».


Θυμίζουμε την παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη, για το θέμα της ονομασίας της πΓΔτΜ. Ο μεγάλος εθνικός δημιουργός, που σίγουρα δεν είναι χαζός, δεν είναι αμόρφωτος και δεν είναι ακροδεξιός, ζητάει να μην υπάρξει παρέκκλιση από την απόφαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών του 1992, που καθόρισε την Εθνική γραμμή για το Σκοπιανό, σύμφωνα με την οποία, δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων.

Ελληνικέ λαέ ΞΥΠΝΑ πριν να είναι αργά!



Διαβάστε επίσης:

Ο Ελληνικός λαός μίλησε: ΟΧΙ στο ξεπούλημα του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας

Προετοιμάζουν τους Έλληνες για ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου