Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκέντρωση υπογραφών στις ΗΠΑ για ανακήρυξη του George Soros ως τρομοκράτη!

Η συγκέντρωση υπογραφών στις ΗΠΑ για την ανακήρυξη του διαβόητου δισεκατομμυριούχου George Soros ως εσωτερικού τρομοκράτη έχει συγκεντρώσει πάνω από 72.000 υπογραφές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RT, η συγκέντρωση των υπογραφών είναι επίσημη στο site του Λευκού Οίκου. Η κατηγορία αφορά τη στάση του 87χρονου George Soros προς τις ΗΠΑ και απαιτεί την κήρυξη του δισεκατομμυριούχου επενδυτή και των επιχειρήσεών του, ως «εσωτερικούς τρομοκράτες» και την κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων, που ανέρχονται στα 25 δισ. δολάρια.

Η συγκέντρωση των υπογραφών ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου και εάν τελικά συγκεντρωθούν 100.000 υπογραφές μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, τότε ο Λευκός Οίκος θα αναγκαστεί να απαντήσει επίσημα στην αίτηση.

Οι δημιουργοί της κίνησης, αναφέρουν ότι «πιστεύουμε πως ο Σόρος εσκεμμένα προσπάθησε να αποσταθεροποιήσει (σ.σ. τις ΗΠΑ) και επομένως προέβη σε πράξη αναστάτωσης των ΗΠΑ και των πολιτών. Για να πετύχει τον σκοπό του ο Σόρος δημιούργησε πολλούς οργανισμούς με μοναδικό σκοπό την εφαρμογή του τρομοκρατικού μοντέλου Alinsky για να καταστρέψει την κυβέρνηση των ΗΠΑ».

Το μοντέλο Alinsky αναφέρεται στον Αμερικανό οργανωτή κοινωνιών και συγγραφέα Saul Alinsky. Στο βιβλίο του «Κανόνες για ριζοσπάστες» περιγράφει 13 κανόνες πολιτικής πίεσης για αρπαγή της εξουσίας.

Η αίτηση στον Λευκό Οίκο, ζητά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να «κηρύξει άμεσα τον Τζορτζ Σόρος και όλους τους οργανισμούς του και τους υπαλλήλους του ως εσωτερικούς τρομοκράτες και να δημεύσει όλη την προσωπική περιουσία, αλλά και την περιουσία των οργανισμών του, σύμφωνα με τον νόμο περί κατάσχεσης πολιτικής περιουσίας».

Σε άλλη μία διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών που ήδη έχει ξεπεράσει τις 100.000 υπογραφές, ζητείται από τον Πρόεδρο Τραμπ να κατατάξει τους Antifa στις τρομοκρατικές ομάδες, κατηγορώντας τους για βία σε διαδηλώσεις και υποκίνηση δολοφονίας αστυνομικών.

Όμως, επί των ημερών του Ντόναλντ Τραμπ, ο Λευκός Οίκος αποφεύγει να απαντήσει σε πολλές από τις αιτήσεις που δέχεται και έχουν συγκεντρώσει πάνω από 100.000 υπογραφές, ενώ υπάρχει η σκέψη για κλείσιμο της διαδικτυακής αυτής υπηρεσίας του Λευκού Οίκου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου