Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Η Τουρκία μπορεί να κατακτήσει την Ευρώπη σε 3 ημέρες!!!

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Söz κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο την άποψη ότι η Τουρκία θα μπορούσε να κατακτήσει στρατιωτικά την Ευρώπη μέσα σε τρεις ημέρες.

Βασισμένη στην πρόβλεψη του George Friedman του Stratfor, πως η Τουρκία θα καταστεί υπερδύναμη, η εφημερίδα Yeni Söz με πρωτοσέλιδο άρθρο της υποστηρίζει πως η Τουρκία είναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο!

«Ο Φρίντμαν είπε πως οι Τούρκοι μπορούν να νικήσουν τους Γερμανούς σε ένα απόγευμα και τους Γάλλους, εάν αυτοί βρουν το κουράγιο να εμφανιστούν, μέσα σε μία ώρα. Ο Φρίντμαν έκανε λάθος. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Gallup και ρώτησε «θα πολεμούσες για τη χώρα σου;» οι πολίτες της Ευρώπης ήδη έχουν υψώσει λευκές σημαίες σε περίπτωση πολέμου. Στην μεγάλη Γερμανία, μόλις το 18% των ανθρώπων λέει «θα πολεμούσα για την Γερμανία». 29% στη Γαλλία, 27% των Άγγλων, 21% των Ισπανών και 20% των Ιταλών είπαν πως θα πολεμούσαν για τη χώρα τους» γράφει η Τουρκική εφημερίδα.

Στο άρθρο της εφημερίδας Yeni Söz επίσης αναφέρεται πως «εάν ξεκινήσουμε τον πόλεμο το πρωί, τότε μπορούμε να κάνουμε την απογευματινή μας προσευχή στο προεδρικό μέγαρο του Βερολίνου»…

Το cosmostatus είχε παρουσιάσει την συγκεκριμένη έρευνα της εταιρείας Gallup σε άρθρο τον Ιανουάριο του 2017. Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Η επιθετική ρητορική της Τουρκίας κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεχίζεται με όλους τους τρόπους. Η Τουρκία, υποτίθεται, πως θέλει να ενταχτεί στην ΕΕ.

Όμως, ταυτόχρονα, ο Πρόεδρός της Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζει πως «η ΕΕ αποτελεί το κέντρο του Εθνικοσοσιαλισμού» και πως η Ευρώπη «σαπίζει καθημερινά με κάθε τρόπο».

Σε συνέντευξή του είχε απειλήσει πως «εάν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε έτσι, κανένας Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να περπατά ασφαλής στο δρόμο ή αλλού στον κόσμο από αύριο»…

Φυσικά, οι Ευρωπαίοι δεν έχουν τολμήσει να «σιχτιρίσουν» τον Ερντογάν και την Τουρκία, εξαιτίας της φρασεολογίας που χρησιμοποιεί, αλλά συνεχίζουν να προσπαθούν να τον «συνεφέρουν», καθώς η αγορά της Τουρκίας των σχεδόν 80 εκατομμυρίων ανθρώπων είναι γεμάτη οικονομικά συμφέροντα, που ξεπερνάνε την τιμή και την τσίπα της Ευρώπης…



Με πληροφορίες από τα Turkish Minute και Express

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου