Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ιατρική αποκάλυψη: οι «ανήλικοι» πρόσφυγες σε Σουηδία και Δανία ήταν ενήλικες!!!

Μπροστά σε μία σοκαριστική αποκάλυψη βρέθηκαν οι Αρχές της Σουηδίας και της Δανίας σε σχέση με τους «ανήλικους» πρόσφυγες που κατέφυγαν στις χώρες αυτές κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης.

Σύμφωνα με τα ιατρικά ευρήματα, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι αρκετών Σουηδών και Δανών, καθώς αποδείχτηκε πως οι άνδρες πρόσφυγες που δήλωναν «ανήλικοι» δεν ήταν τελικά ανήλικοι, αλλά άνω των 18 ετών!

Η μέθοδος που ακολουθήθηκε ήταν η οδοντιατρική εξέταση με ακτίνες Χ για τους φρονιμίτες και η εξέταση των συνδέσμων του γονάτου, μέσω μαγνητικής τομογραφίας και γενικότερα ακτινογραφιών.

Όπως έγινε γνωστό, στη Σουηδία, 3 στους 4 «ανήλικους» (76%) ήταν τελικά ενήλικες! Συγκεκριμένα, από τα 581 άτομα για τα οποία υπήρχε αμφιβολία για το αν πράγματι ήταν κάτω των 18 ετών, τα 442 αποδείχτηκε πως ήταν άνω των 18 ετών και από τα 442 άτομα τα 430 ήταν άνδρες!!!

Στη Δανία, όπου παρατηρήθηκε το ίδιο φαινόμενο, έγινε γνωστό ότι το 74% όσων ανδρών δήλωναν «ανήλικοι» αποδείχτηκε πως ήταν ενήλικες!

Οι Αρχές των δύο Σκανδιναβικών χωρών πιστεύουν πως οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες δηλώνουν ψεύτικη ηλικία για να εξασφαλίσουν καλύτερη μεταχείριση και περισσότερα προνόμια.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση στη Σουηδία, το 54% των πολιτών πιστεύει πως τα ΜΜΕ δεν αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τα κοινωνικά προβλήματα που σχετίζονται με το μεταναστευτικό πρόβλημα. Μάλιστα περισσότερο δύσπιστοι σε σχέση με την αποκάλυψη της αλήθειας εμφανίζονται οι «αριστεροί» Σουηδοί!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου