Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Βίκτωρ Όρμπαν: Οι καταπιεσμένοι Ευρωπαίοι από τον φιλελευθερισμό είναι ευπρόσδεκτοι να βρουν καταφύγιο στην Ουγγαρία!

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτωρ Όρμπαν, δηλώνει πως οι Ευρωπαίοι πολίτες που θεωρούν τους εαυτούς τους καταδιωκόμενους από τις φιλελεύθερες πολιτικές, είναι ευπρόσδεκτοι στην Ουγγαρία.

«Φυσικά και θα δεχτούμε τους πραγματικούς πρόσφυγες» είπε ο Βίκτωρ Όρμπαν στο Ουγγρικό κοινοβούλιο. «Οι πανικόβλητοι Γερμανοί, Ολλανδοί, Γάλλοι και Ιταλοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι, οι Χριστιανοί που εξαναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις χώρες τους θα βρουν εδώ την Ευρώπη που έχασαν».

Ο δεξιός και συντηρητικός πολιτικός καταφέρθηκε εναντίον των αριστερών πολιτικών, των φιλελεύθερων μέσων ενημέρωσης και των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όλοι αυτοί μαζί δημιούργησαν ένα «παγκόσμιο δίκτυο» για να μεταφέρουν «εκατοντάδες χιλιάδες μεταναστών» στην Ευρώπη. «Η πρώην κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι κυβερνήσεις στις Βρυξέλες και το Βερολίνο, εξασφάλισαν το ότι οι μετανάστες δεν θα σταματήσουν, αλλά εμείς το κάναμε» είπε ο Ούγγρος Πρωθυπουργός.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως η Βουδαπέστη έχει κάνει γνωστό πως όλοι οι παράνομοι μετανάστες που συλλαμβάνονται θα στέλνονται σε κέντρα κράτησης για όσο διάστημα εξετάζεται η αίτηση ασύλου που θα υποβάλλουν. Αυτό, όπως έχει παραδεχτεί ο Βίκτωρ Όρμπαν, έχει φέρει την Ουγγαρία στα πρόθυρα «σύρραξης» με την ΕΕ.

Επίσης, ο Βίκτωρ Όρμπαν καταφέρθηκε ενάντια στις οργανώσεις που υποστηρίζονται από τον George Sorros, λέγοντας πως θα απαιτηθεί διαφάνεια για τις δράσεις τους και τα οικονομικά τους. Μάλιστα τόνισε πως οι δράσεις τους έχουν σκοπό να επηρεάσουν την πολιτική της Ουγγαρίας.


Θυμίζουμε πως ο Βίκτωρ Όρμπαν έχει εκφράσει την θέληση να διώξει και το Πανεπιστήμιο του Τζώρτζ Σόρρος από την Ουγγαρία.


Με πληροφορίες από την Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου