Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Σόιμπλε: Εάν στους Μουσουλμάνους μετανάστες δεν αρέσει η Ευρώπη, να πάνε αλλού!

Να και μια φορά που ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε και κάτι σωστό. Ασκώντας ουσιαστικά αυτοκριτική στην κυβέρνηση της οποίας είναι μέλλος εδώ και πολλά χρόνια, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών είπε (επιτέλους) τα αυτονόητα.

Οι Μουσουλμάνοι που μεταναστεύουν στην Ευρώπη θα πρέπει να καταλάβουν πως γι’ αυτούς υπάρχουν καλύτερα μέρη να ζήσουν, εάν δεν θέλουν να αποδεχτούν τον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την Τετάρτη, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Διαπιστώνοντας πως η πολιτική των ανεξέλεγκτων «ανοιχτών θυρών» είναι επικίνδυνη για την Ευρώπη, μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Βερολίνο, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε πως, θα πρέπει να πούμε στους μετανάστες που δεν αποδέχονται τον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής πως «κάνατε λάθος επιλογή», προσθέτοντας πως «υπάρχουν καλύτερα μέρη στον κόσμο να ζήσετε κάτω από τον Ισλαμικό νόμο, από ότι στην Ευρώπη».

Αναμένεται βέβαια η «αντίδραση» (που δεν θα υπάρξει, γιατί δεν τολμούν) όλων αυτών των λαλίστατων «επαγγελματιών προοδευτικών – αντιρατσιστών - αλληλέγγυων» τύπων που υπερασπίζονται την παγκοσμιοποίηση και τα «ανοιχτά σύνορα», καθώς οι δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών είναι ταυτόσημες με τις δηλώσεις πολλών άλλων Ευρωπαίων πολιτικών (μεταξύ αυτών και Ελλήνων) που εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια υποστηρίζουν ακριβώς το ίδιο και λοιδορούνται, χλευάζονται, αποκαλούνται ρατσιστές, ξενοφοβικοί και λαϊκιστές, ενώ απλώς εκφράζουν το αυτονόητο…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου