Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Από τον Μάιο σε μαζική παραγωγή το Τουρκικό άρμα μάχης Altay

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Fikri Isik δήλωσε ότι το Τουρκικής σχεδίασης και ανάπτυξης άρμα μάχης Altay είχε περάσει όλα τα τεστ επιτυχώς μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και από τον Μάιο θα αρχίσει η μαζική παραγωγή του.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας είπε: «Θα πατήσουμε το κουμπί της εκκίνησης της μαζικής παραγωγής τον Μάιο, …, εάν όλα πάνε καλά».


Αναφερόμενος στο Τουρκικής κατασκευής επιθετικό ελικόπτερο Atak, ο Fikri Isik δήλωσε: «παραδώσαμε το εικοστό ελικόπτερο Atak στις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στην επαρχία του Ικονίου. Τα όπλα στο ελικόπτερο είναι κατασκευασμένα στην Τουρκία. Το έχουμε δει σε δράση» προσθέτοντας ότι η ικανότητα να κατασκευάζεις τα δικά σου ελικόπτερα είναι πηγή υπερηφάνειας για την Τουρκία.

Ο Fikri Isik αναφέρθηκε στην παραγωγή του Τουρκικής κατασκευής τυφεκίου για τον στρατό, που έχει περάσει επιτυχώς 42 τεστ από το ΝΑΤΟ. Επίσης θύμισε πως η Τουρκία κατασκευάζει τα δικά της drones, πλοία και δορυφόρους και ότι η χώρα θα διατηρηθεί στον δρόμο της ανάπτυξης.



Η Τουρκία εξοπλίζεται με Τουρκικής κατασκευής οπλικά συστήματα υψηλών προδιαγραφών. Η Τουρκία στήριξε την Τουρκική Αμυντική βιομηχανία.

Αντίθετα, η Ελλάδα απαξιώνει τα Ελληνικά επιτεύγματα και κοιτάζει μόνο πως θα αγοράσει ξένης κατασκευής οπλικά συστήματα. Ταυτόχρονα, μεθοδικά απαξιώνεται η πολύ καλή Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, καθώς γίνονται συστηματικές προσπάθειες από τους ξένους και τα τσιράκια τους στην Ελλάδα, για την πώληση – διάλυση των Ελληνικών Αμυντικών Βιομηχανιών.

Πότε επιτέλους θα ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός και θα στείλει στο πυρ το εξώτερο τους εφιάλτες – τσιράκια των ξένων δήθεν συμμάχων, που κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια;

Πατριώτες υπάρχουν. Ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας, δείτε τους, βρείτε τους και στηρίξτε τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου