Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Απειλές και παραδοχές: η Τουρκία μπορεί να στέλνει 15.000 πρόσφυγες κάθε μήνα στην ΕΕ που κινδυνεύει με θρησκευτικό πόλεμο!

Στην απίστευτη απειλή πως η Τουρκία μπορεί να στέλνει 15.000 πρόσφυγες στην Ευρώπη, προχώρησε ο Υπουργός Εσωτερικών της χώρας. Ταυτόχρονα, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτειρκών, απείλησε την Ευρώπη με θρησκευτικό πόλεμο!
 
Ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν: η Τουρκία είναι υπεύθυνη για τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, είναι η χώρα που τους προωθεί στην Ευρώπη, κερδίζοντας δισεκατομμύρια!

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού δήλωσε πως η ΕΕ παίζει παιχνίδια ώστε να μην επιτρέψει στην Τουρκία να γίνει ισχυρή, στοχεύοντας την Γερμανία και την Ολλανδία.

«Έχουμε μία συμφωνία επανεισδοχής. Ευρώπη, σου λέω, δεν έχεις το κουράγιο. Εάν θέλεις, μπορούμε να διευκολύνουμε 15.000 πρόσφυγες που δεν στέλνουμε κάθε μήνα και να σε τρελάνουμε. Πρέπει να γνωρίζεις πως δεν μπορείς να σχεδιάζεις παιχνίδια στην περιοχή χωρίς την Τουρκία» είπε ο Τούρκος Υπουργός, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet.

Ο Τούρκος Υπουργός αναφέρεται βέβαια στην συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, σύμφωνα με την οποία η Τουρκία θα πρέπει να σταματά όσους προσπαθούν να διασχίσουν το Αιγαίο και να φτάσουν παράνομα στην Ελλάδα, με σκοπό να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την βόρεια και δυτική Ευρώπη. Επίσης, η Τουρκία θα πρέπει να δέχεται πίσω τους μετανάστες που δεν τους χορηγείται άσυλο.

Η συμφωνία προβλέπει οικονομική βοήθεια δισεκατομμυρίων προς την Τουρκία, την επιτάχυνση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην ΕΕ και την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους που ταξιδεύουν στην ΕΕ. Επίσης προέβλεπε την ικανοποίηση 72 όρων από την Τουρκία, οι οποίοι όμως δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμη.

Προβλήματα όμως προέκυψαν και από την δυσανάλογη αντίδραση της Τουρκίας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου, καθώς δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απολύθηκαν και φυλακίστηκαν, κατηγορούμενοι ως μέλη του δικτύου του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Την ίδια ώρα, η Τουρκία απειλεί με θρησκευτικό πόλεμο την Ευρώπη. Ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Αττάλεια είπε:
«Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Γκερτ Βίλντερς και των σοσιαλδημοκρατών στην Ολλανδία. Όλοι πιστεύουν τα ίδια. Οι ιδέες αυτές στέλνουν την Ευρώπη στο χείλος του γκρεμού. Σύντομα θα ξεσπάσουν θρησκευτικοί πόλεμοι στην Ευρώπη».

Αλήθεια, ποιος έδωσε το δικαίωμα στην Τουρκία να απειλεί την Ευρώπη με θρησκευτικό πόλεμο; Μήπως αυτός είναι ο στόχος της Τουρκίας; Μήπως γι’ αυτό στέλνει εδώ και χρόνια τους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες στην Ευρώπη; Μήπως ετοιμάζει «στρατό» του οποίου επιθυμεί να ηγηθεί, για να «καταλάβει» την Ευρώπη; Μήπως γι’ αυτό ετοιμάζεται να στέλνει 15.000 μουσουλμάνους «πρόσφυγες» κάθε μήνα στην Ευρώπη;

Πότε θα ξυπνήσουν από τον «προοδευτικό» τους ύπνο οι κυβερνώντες και ο λαός;
Πότε θα σταματήσουν τα κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να «βαφτίζουν» την κοινή λογική, λαϊκισμό και τους πατριώτες, ακροδεξιούς;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου