Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ράινς Πρίμπους: στο επίκεντρο του Λευκού Οίκου το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Την υπόσχεση ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, θα τιμήσει τον λόγο του και θα βρεθεί στο πλευρό του Αμερικανού εργαζόμενου, έδωσε ο Ελληνο-Αμερικανός νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου και μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ράινς Πρίμπους (Reince Priebus), σε εκδήλωση Ελληνο-Αμερικανών προς τιμή του.

Ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου είπε χαρακτηριστικά πως «Ενωμένοι ως Ελληνική κοινότητα είμαστε ισχυρότεροι».

«Δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι εδώ, στην Αμερική, στη Βρετανία, και περιμένετε και θα δείτε, στη Γερμανία μετά, σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι θέλουν κάποιον που θα παλέψει γι’ αυτούς. Διψούν για κάποιον που θα είναι αληθινός. Αυτό που λείπει στους ανθρώπους είναι το αληθινό. Έχουν κουραστεί από τους πλαστικούς πολιτικούς, είτε είναι από την Αθήνα είτε από την Ουάσιγκτον το πλαστικό δεν λειτουργεί πλέον» είπε ο Ράινς Πρίμπους.

 «Θέλουμε να βάλουμε την έννοια της θρησκευτικής ελευθερίας, τον Πατριάρχη μας, την Κωνσταντινούπολη και την αναγνώριση των εμποδίων που αντιμετωπίζει η ορθόδοξη Εκκλησία στο επίκεντρο αυτού του Λευκού Οίκου. Θα ήθελα να δω την ημέρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ να εμφανίζεται στην εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη, να αναγνωρίσει την καταπίεση και τον αγώνα που δίνει. Δεν είναι μόνο σύμβολο για την ορθόδοξη εκκλησία αλλά και για τους πιστούς σε όλον τον κόσμο, όταν έχεις Χριστιανικά κεφάλια να κείτονται στις ακτές της Μεσογείου και το ISIS να κερδίζει έδαφος σε όλον τον κόσμο» πρόσθεσε το δεξί χέρι του Ντόναλντ Τραμπ.

Η ΝΤΠ με τους εκπροσώπους της έχει ξεσηκώσει τους πάντες εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, προπαγανδίζοντας εναντίον του χωρίς καν ακόμη αυτός να έχει προλάβει να κυβερνήσει.

Τα νεοταξίτικα ΜΜΕ βαφτίζουν λαϊκισμό την κοινή λογική και οι πρόθυμοι ανεγκέφαλοι όλου του κόσμου, διαδηλώνουν κατά του Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να καταλαβαίνουν πως εξυπηρετούν τα σχέδια της ΝΤΠ και της παγκοσμιοποίησης. 


Οι ψευτοπροοδευτικοί δήθεν δημοκράτες αριστεροί υποστηριχτές της παγκοσμιοποίησης που τρώνε διαχρονικά σανό, δεν ανέχονται τον Ντόναλντ Τραμπ που τους χαλάει τα σχέδια.
Όπως τους χάλασε τα σχέδια το Brexit, ο Πούτιν, η Λεπέν και κάποιοι άλλοι.
Ενοχλούνται που προσωπάρχης του Λευκού οίκου είναι ΕλληνοΑμερικανός και μιλά για την Ορθοδοξία!

Η Ελλάδα οφείλει να είναι με το συμφέρον της, είτε αυτό προέρχεται από τις ΗΠΑ, είτε τη Ρωσία, είτε την Κίνα, είτε τους Μάο Μάο.
 

Σίγουρα το συμφέρον της Ελλάδας δεν βρίσκεται σήμερα στην Γερμανοκρατούμενη ΕΕ και την απάνθρωπη δημοσιονομική πειθαρχία που επιβάλει το ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου