Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ανάληψη ευθύνης για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη από την οργάνωση Jaish al-Fatah την οποία βοήθησαν οι Γκρίζοι Λύκοι!

Η ένοπλη οργάνωση Jaish al-Fatah, που περιλαμβάνει την τρομοκρατική οργάνωση Jabhat Fateh Al-Sham (γνωστή και ως Jabhat al-Nusra), ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία.

Η ανάληψη της ευθύνης έγινε μέσω της ιστοσελίδας της εφημερίδας The Al-Youm Al-Sabea όπου παρουσιάζεται αντίγραφο της προκήρυξης και αναμετέδωσε το Ρωσικό πρακτορείο TASS.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ στο δελτίο ειδήσεων, η οργάνωση Jaish al-Fatah ισχυρίζεται πως για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη είχε βοήθεια από τους Γκρίζους Λύκους!

Όπως είχαμε ενημερώσει από εχθές, η οργάνωση Jaish al-Fatah κατονομάστηκε από τον Σύριο πρεσβευτή στον ΟΗΕ σε συνέντευξη τύπου, ως υπεύθυνη για την πυρπόληση 25 λεωφορείων, τον θάνατο 3 οδηγών και την απαγωγή 22 οδηγών στο Χαλέπι, κατά την διάρκεια της εκκένωση της πόλης από την «μετριοπαθή αντιπολίτευση».

Σύμφωνα με τον Σύριο πρεσβευτή Bashar Jaafari, η τρομοκρατική οργάνωση Jaish al-Fatah πρόσκειται στις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες!

Δείτε την συνέντευξη του Σύριου πρέσβη στον ΟΗΕ εδώ.

Θυμίζουμε πως την Δευτέρα δολοφονήθηκε ο Ρώσος πρέσβευτής στην Άγκυρα από έναν 22χρονο Τούρκο αστυνομικό, τον οποίο σκότωσαν στη συνέχεια οι δυνάμεις ασφαλείας, προφανώς για να μην μιλήσει και αποκαλύψει ποιοι βρίσκονται πίσω από την δολοφονία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου