Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Καταφύγιο στην Τουρκία για 80.000 ισλαμοφασίστες;

Μια περίεργη είδηση δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες από τα εγκυρότερα ειδησεογραφικά δίκτυα. Θεωρούμε πως είναι περίεργη, καθώς ενώ το Χαλέπι ελευθερώθηκε από τους ισλαμοφασίστες, η Τουρκία θα κατασκευάσει καταυλισμό για 80.000 «πρόσφυγες»!!!

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε η Τουρκική εφημερίδα Sabah, κατόπιν εγγυημένης συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας και ενώ το Χαλέπι είναι και πάλι ελεύθερο, καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις του Μπασάρ αλ Άσαντ έδιωξαν τους ισλαμοφασίστες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού Mehmet Simsek, η Τουρκία θα ετοιμάσει καταυλισμό με αντίσκηνα χωρητικότητας 80.000 ανθρώπων.

Σύμφωνα με το επίσημο Ρωσικό πρακτορείο TASS, ο Ρώσος μόνιμος αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Vitaly Churkin, δήλωσε πως οι εχθροπραξίες στο ανατολικό Χαλέπι έχουν σταματήσει και η πόλη βρίσκεται υπό των έλεγχο της Συριακής κυβέρνησης.

Ο Vitaly Churkin σημείωσε πως οι αντάρτες θα εγκαταλείψουν το Χαλέπι τις επόμενες ώρες, μαζί με τις οικογένειές τους, ενώ οι τραυματίες εγκαταλείπουν την πόλη μέσω των συμφωνημένων διαδρόμων, προς την πόλη Idlib.

Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε πως οι αντάρτες της αντιπολίτευσης θα μπορούν να πάρουν μαζί τους κατά την εκκένωση της πόλης τον ελαφρύ οπλισμό τους, ενώ λεωφορεία θα τους μεταφέρουν από το Χαλέπι στην Ιντλίμπ. Από εκεί θα είναι ελεύθεροι να εγκατασταθούν όπου θέλουν.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος (αντίστοιχη του Ερυθρού Σταυρού) αναμένει 50.000 «πρόσφυγες» από το Χαλέπι να κατευθυνθούν στην Idlib και την περιοχή Azaz-Jarabulus.

Επομένως, οι «πρόσφυγες» είναι οι αντάρτες και οι ισλαμοφασίστες που αιματοκύλισαν την Συρία τα τελευταία 5 χρόνια!

Για ποιο λόγο όμως τους επιτράπηκε να αποχωρήσουν μαζί με τον ελαφρύ εξοπλισμό τους; Για ποιο λόγο τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης «κλαίνε και οδύρονται» για τους «άμαχους πρόσφυγες» στο Χαλέπι, όταν αποδεικνύεται πως πρόκειται για τους ισλαμοφασίστες του ISIS-ISIL;

Εάν τελικά 80.000 ισλαοφασίστες βρουν καταφύγιο στην Τουρκία, πόσο πιθανό είναι να τους στείλει στην Ελλάδα ως «πρόσφυγες» ο Σουλτάνος Ερντογάν, εάν δεν εκπληρωθεί η απαίτησή του για κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους ταξιδιώτες προς την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Καθώς η προπαγάνδα των δυτικών και των Ελληνικών ΜΜΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο υπεράσπισης των ανταρτών που βαφτίζονται ακτιβιστές, το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε επίθεση και ανακατέλαβε την Παλμύρα, σε αντίποινα για την επιτυχημένη προέλαση του Συριακού στρατού στο Χαλέπι. Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ κατά της Δύσης σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό δίκτυο RT.

Ο Σύριος Πρόεδρος κατηγόρησε τις δυτικές χώρες ότι αδιαφορούν για τη σφαγή των αμάχων από τους ισλαμοφασίστες του ISIS-ISIL στο Χαλέπι και για τις επιθέσεις καταστροφής των πολιτιστικών μνημείων του Ισλαμικού Κράτους στην Παλμύρα, καθώς το μόνο που ενδιαφέρει και δυσαρεστεί τις δυτικές χώρες, είναι η προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων σε βάρος των ισλαμοφασιστών!

Επίσης κατήγγειλε ότι η Δύση προσπαθεί να σταματήσει την επιχείρηση του Συριακού στρατού κατά του Ισλαμικού Κράτους, καλώντας τη Ρωσία να ασκήσει πίεση στη Δαμασκό να μην το παρατραβάει με τους Ισλαμοφασίστες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου