Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ξένοι στην πατρίδα τους: οι Γερμανοί εγκαταλείπουν την χώρα τους!

Μπορεί η Γερμανία να αποτελεί τον προορισμό εκατομμυρίων μεταναστών από την ΕΕ, την Ασία και την Αφρική, οι Γερμανοί όμως εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα τους.

Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο Γερμανοί υψηλής μόρφωσης και προσόντων έφυγαν από τη χώρα τους την δεκαετία 2004-2013, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες μέρες. Οι προορισμοί των Γερμανών ήταν κυρίως Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και οι ΗΠΑ και ο Καναδάς.

Συγκεκριμένα μετανάστευσαν, 209.000 στην Ελβετία, 136.000 στις ΗΠΑ, 109.000 στην Αυστρία, 94.000 στην Πολωνία, 89.000 στην Μεγάλη Βρετανία, 74.000 στην Ισπανία, 71.000 στην Γαλλία, 43.000 στην Τουρκία, 36.000 στην Ολλανδία και 35.000 στον Καναδά.

Το 2015, μετανάστευσαν 138.000 Γερμανοί, ενώ το 2016 αναμένεται να μεταναστεύσουν πολλοί περισσότεροι.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την αυξανόμενη εγκληματικότητα, που περιλαμβάνει επιδημία βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων. Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη παραδοχή για το ποιοι ευθύνονται για την αύξηση της εγκληματικότητας, είναι όμως κοινό μυστικό, πως ευθύνονται οι μετανάστες.

Η μαζική μετανάστευση έχει επιταχύνει την ισλαμοποίηση της χώρας. Πολλοί Γερμανοί χάνουν κάθε ελπίδα για το μέλλον τους στην ίδια τους τη χώρα. Έτσι, προσπαθούν να την εγκαταλείψουν.

Το 80% των Γερμανών που αποφάσισε να μεταναστεύσει στην γειτονική Ουγγαρία και συγκεκριμένα στον ειδυλλιακό προορισμό της λίμνης Balaton, το έκανε εξαιτίας των μεταναστών!

Στις συνεντεύξεις τους οι περισσότεροι Γερμανοί καταφέρονται ενάντια στους μουσουλμάνους μετανάστες, καθώς τους θεωρούν ξένο σώμα για την χώρα, θεωρούν πως το Ισλάμ δεν έχει θέση στη Γερμανία, ενώ θεωρούν πως οι μετανάστες δεν προσπαθούν να ενταχθούν στην Γερμανική κοινωνία, αλλά προσπαθούν να φέρουν την Γερμανία στα δικά τους μέτρα, ήθη και έθιμα!

Μάλιστα, οι μετανάστες έστειλαν στα δικαστήρια το Ομοσπονδιακό Γραφείο Μετανάστευσης, επειδή τους χορήγησε προσωρινή κάρτα ασύλου και όχι μόνιμο καθεστώς πρόσφυγα!

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο κατέφθασαν στη Γερμανία περισσότεροι από 1 εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες από την Ασία και την Αφρική, εξαιτίας της πολιτικής των ανοιχτών θυρών της Άγκελα Μέρκελ.

Η Γερμανική κυβέρνηση αντιλαμβανόμενη την αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της στο θέμα του ασύλου. Όμως η όλη προσπάθεια δεν έχει αποβεί επιτυχής μέχρι στιγμής, καθώς ελάχιστοι μετανάστες έχουν τελικά απελαθεί.

Μάλιστα, το πρόβλημα αναμένεται να επιδεινωθεί, καθώς οι ειδικοί πιστεύουν πως μέσα στο 2017, επιπλέον 300.000 μετανάστες θα φτάσουν στην Γερμανία.

Η δημοτικότητα της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ έχει βρεθεί σε ιστορικό χαμηλό, ενώ κάποιοι πιστεύουν πως εξαιτίας των χειρισμών της στο μεταναστευτικό κινδυνεύει να χάσει την ηγεσία του κόμματός της και φυσικά την καγκελαρία.



Με πληροφορίες από τα Gatestone Institute, Welt και Sputnik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου