Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

BREXIT - Υπάρχει ελπίδα! Σε πανικό οι απανταχού ευρωλιγούρηδες!

Το αποτέλεσμα του Βρετανικού δημοψηφίσματος απέδειξε πως υπάρχει ελπίδα για τους ευρωπαϊκούς λαούς. Απέδειξε πως κάποιοι δεν φοβήθηκαν και επαναστάτησαν στην επιβολή της πολυπολιτισμικότητας. Αμέσως μετά το Brexit άρχισαν και άλλοι μη προσκυνημένοι ηγέτες να ζητούν δημοψήφισμα.

Στην Ολλανδία, στη Γαλλία, στη Δανία, στη Φινλανδία και στη Σουηδία, άρχισε η προσπάθεια δημιουργίας δημοψηφισμάτων με το ίδιο ερώτημα: παραμονή ή έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από την πλευρά του ο Ρέντσι στην Ιταλία, είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες για πιθανό δημοψήφισμα σε σχέση με την παραμονή ή όχι στο ευρώ.

Μέχρι και σουλτάνος Ερντογάν απείλησε για δημοψήφισμα, για το αν οι Τούρκοι επιθυμούν ή όχι την ένταξη της χώρας τους στην ΕΕ!!!

Στην Ελλάδα όλα τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όλοι οι ευρωλιγούρηδες πολιτικοί (εκτός του Καρατζαφέρη και ίσως ένος ή δύο ακόμη που δεν είναι στην Βουλή) τάχθηκαν κατά της απόφασης του Βρετανικού λαού. Μίλησαν για μαύρη ημέρα στην Ευρωπαϊκή ιστορία, επειδή τόλμησαν οι Βρετανοί να πάνε κόντρα στα σχέδιά τους. Οι Έλληνες πολιτικοί επιβεβαίωσαν αυτά που έλεγαν πέρυσι τέτοιον καιρό, κατά τη διάρκεια του Ελληνικού δημοψηφίσματος, που ζητούσαν «πάση θυσία ευρώ» που διαδήλωναν «μένουμε Ευρώπη». Ένα δημοψήφισμα, που ναι μεν έβγαλε ένα υπερήφανο ΟΧΙ, μετατράπηκε όμως σε ένα δουλικό ΝΑΙ από τον δήθεν επαναστάτη, δήθεν αριστερό και δήθεν προοδευτικό πρωθυπουργό της Ελλάδας και από τα κόμματα της Βουλής.

Αλήθεια: ποιο από τα κόμματα της σημερινής Ελληνικής Βουλής επιθυμεί έξοδο από την ευρωζώνη και την ΕΕ; Ποιο;

Η προπαγάνδα των ευρωλιγούρηδων, των οπαδών της πολυπολιτισμικότητας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα συνεχίζεται ξεδιάντροπα σήμερα, αποκαλώντας όσους είναι ευρωσκεπτικιστές, όσους επιθυμούν μια ΕΕ περισσότερο ΕΟΚ παρά δικτατορία, ακροδεξιούς και φασίστες! Μιλάνε για μαύρη ημέρα, αυτοί που έφεραν τη λιτότητα και την φτώχια!

Φασίστες είναι όσοι προσπαθούν να επιβάλλουν στους Ευρωπαϊκούς λαούς την λιτότητα, το δήθεν κοινό νόμισμα, την δήθεν κοινή κουλτούρα, την πολυπολιτισμικότητα και την παγκοσμιοποίηση.

Η Ευρώπη αποτελείται από 50 χώρες. Οι χώρες αυτές έχουν γενικά διαφορετική γλώσσα, διαφορετική κουλτούρα, διαφορετική οικονομία και διαφορετικά συμφέροντα! Δεν έχουν τα ίδια συμφέροντα οι χώρες του Βορρά με τις χώρες των Βαλκανίων. Όσοι δεν το βλέπουν αυτό, είναι φασίστες.

Έτσι, οι ισχυρές και πλούσιες χώρες, επιβάλλουν τα συμφέροντά τους στις μικρότερες και φτωχότερες.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, αυτό που χρειάζεται η Ευρώπη είναι Κοινή Αγορά, ΕΟΚ, ώστε να μπορεί να γίνεται ελεύθερα εμπόριο αγαθών, να υπάρχει ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων για τουρισμό, σπουδές ή για ιατρικές υπηρεσίες, αλλά όχι μετανάστευση και ιδιαίτερα από μετανάστες εκτός Ευρώπης. Δεν μπορεί να γίνει η Ευρώπη το πλυντήριο της Ασίας και της Αφρικής.

Δεν μπορεί όποιος έχει διαφορετική γνώμη, όποιος θέλει το καλό της χώρας του, να χαρακτηρίζεται αμέσως ως ρατσιστής, ξενοφοβικός και άλλες τέτοιες αηδίες. Στην Δημοκρατία, δεν υπάρχουν ταμπέλες. Είναι φασισμός να χαρακτηρίζεται κάποιος ρατσιστής ή ξενοφοβικός ή ακροδεξιός ή ακροαριστερός, επειδή βάζει το συμφέρον της χώρας του πάνω από το συμφέρον της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Η αρχή έγινε με το Brexit. Αν οι Βρυξέλλες δεν αλλάξουν σύντομα πορεία, τότε θα ακολουθήσουν και άλλα exit. Αν δεν χαλαρώσει η λιτότητα και δεν επανέλθει η Δημοκρατία στην ΕΕ, τότε σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε ευρώ ούτε ΕΕ.

Επιτέλους: ΔΕΝ είναι κακό η Ελλάδα να εξετάσει με σοβαρότητα και δημοκρατικά τι την συμφέρει: ευρώ ή δραχμή; ΕΕ και ΝΑΤΟ ή κάτι άλλο;
Η παγκοσμιοποίηση και ο πολυπολιτισμός ΔΕΝ είναι μονόδρομος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου