Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Χαρίζουν το όνομα «Μακεδονία» στη Βαρντάρσκα η οποία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Ελλάδας!

Την ώρα που κυβερνητικοί Υπουργοί (Γιάννης Μουζάλας) και Βουλευτές (Μάκης Μπαλαούρας) δεν είναι αντίθετοι στην κλοπή του Ονόματος και της Ιστορίας της Μακεδονίας μας από την Βαρντάρσκα, την ώρα που ακόμη και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης δεν διαμαρτύρονται όταν στα διεθνή φόρα και στις συνελεύσεις των κομμάτων τους στην Ευρώπη εμφανίζεται η Βαρντάρσκα με το όνομα Μακεδονία, το κράτος αυτό αποθρασύνεται.

Έτσι, πριν λίγες ημέρες, στρατιωτικό ελικόπτερο της Βαρντάρσκα παραβίασε τον Ελληνικό εναέριο χώρο και πέταξε σε χαμηλό ύψος πάνω από τον καταυλισμό των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών στην Ειδομένη.

Παρόμοιο περιστατικό είχε καταγγελθεί από δημοσιογράφους και την προηγούμενη εβδομάδα. Τότε το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών είχε διαψεύσει την είδηση.

Η δημοσιοποίηση όμως του βίντεο από τον Αντώνη Ρεπανά, αποδεικνύει ότι οι αρχές της Βαρντάρσκα παραβιάζουν συστηματικά τον Ελληνικό εναέριο χώρο, ενώ οι Ελληνικές δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν την επανάληψη των περιστατικών αυτών.

Ως πότε ο Ελληνικός λαός θα στηρίζει με την ψήφο του κόμματα που δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσει η κλοπή του ονόματος κα της ιστορίας της Μακεδονίας μας από τη Βαρντάρσκα;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου