Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Νεοταξίτες ή χωρίς εγκέφαλο;

Μόνο ως οπαδούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων που την προωθούν φανατικά, ή ανθρώπους χωρίς εγκέφαλο μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς όποιους υποστηρίζουν πως οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες(;) είναι ευλογία και λύση στο δημογραφικό πρόβλημα για την Ελλάδα.

Μάλιστα αυτοί οι ίδιοι, προχωρούν σε λανθασμένε συγκρίσεις με τους Έλληνες πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία που το 1922 εκδιώχθηκαν από τις πανάρχαιες εστίες τους από τις ορδές των βαρβάρων των Τούρκων του Μουσταφά Κεμάλ, του επονομαζόμενου (Αττατούρκ = πατερούλη της Τουρκίας).

Θα πρέπει να διαχωρίσουμε το τι συνέβη το 1922 και το τι συμβαίνει στις μέρες μας. Είναι δύο παντελώς διαφορετικά θέματα.

Το 1922, οι Τούρκοι, που κατέκτησαν την Μικρά Ασία, εμφανιζόμενοι στην περιοχή τον ενδέκατο (11) αιώνα μ.Χ. εκδίωξαν τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής, που ως γνωστό έζησαν και ανέπτυξαν την Μικρά Ασία, τουλάχιστον από τον δέκατο (10) αιώνα π.Χ.

Οι Έλληνες πρόσφυγες Μικρασιάτες, μετέβησαν στις ελεύθερες Ελληνικές περιοχές για να σωθούν από τους Τούρκους. Είχαν την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, την ίδια πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά, με τους Έλληνες των ελεύθερων περιοχών, της σημερινής Ελλάδας.

Εδώ και 25 χρόνια, η Ελλάδα δέχεται πληθυσμούς που δεν μιλάνε την ίδια γλώσσα με τους Έλληνες, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν την ίδια θρησκεία με τους Έλληνες και έχουν διαφορετική πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά.

Ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, στην Ελλάδα έχουν έρθει άνθρωποι που μιλάνε αραβικά ή άλλες Ασιατικές γλώσσες, είναι μουσουλμάνοι και τα ήθη και οι συνήθειές τους δεν έχουν καμία σχέση με τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων.

Όσοι πιστεύουν πως οι άνθρωποι αυτοί, θα αφομοιωθούν και θα ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία, πλανώνται πλάνην οικτράν!

Αφορμή για το σημερινό άρθρο είναι οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Ξυδάκη, που μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1FM δήλωσε:
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο. Μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία, να εργαστούν, να ενσωματωθούν».

Είναι γνωστό πως είναι αδύνατο να ενσωματωθούν στην Δυτική και Χριστιανική Ευρώπη οι Μουσουλμανικοί πληθυσμοί. Δυστυχώς, δεν ταιριάζουν.

Επειδή πράγματι η Ελλάδα αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα και οι εργαζόμενοι είναι σαφώς λιγότεροι από τους συνταξιούχους (και τους ανέργους), καλό θα ήταν ο αξιότιμος κ. Υπουργός, να σκεφθεί τρόπους ενίσχυσης των γεννήσεων στην Ελλάδα, ώστε να εξαλειφθεί το δημογραφικό πρόβλημα, αντί να προπαγανδίζει την εισαγωγή αλλοδαπών.

Αντί η κυβέρνηση να προχωράει σε εισαγωγή πληθυσμών, που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνικό πολιτισμό, καλό θα ήταν να δώσει κίνητρα, πραγματικά κίνητρα, στις οικογένειες να αποκτούν περισσότερα από 3 παιδιά. Μόνο έτσι θα λυθεί το δημογραφικό.

Τα κίνητρα θα πρέπει να αφορούν:
• Τη δημιουργία κρατικών παιδικών σταθμών για όλους, από τις 6 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, ώστε να προλαβαίνουν οι γονείς να πάνε στη δουλειά τους.
• Πραγματικές φοροαπαλλαγές για όσους αποκτούν περισσότερα από 3 παιδιά.
• Μείωση των τιμών των προϊόντων που προορίζονται για παιδιά (τρόφιμα, πάνες, ρούχα κλπ), μέσω του ΦΠΑ, που θα μπορούσε να είναι μόλις στο 3%.
• Αγορά αφορολόγητου αυτοκινήτου 7 θέσεων κάθε 5 χρόνια και όχι μία φορά, όπως ισχύει σήμερα, καθώς τα αυτοκίνητα χαλάνε!
• Δωρεάν διακοπές για 10 μέρες τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο κάθε χρόνο για όλη την οικογένεια, από τον κοινωνικό τουρισμό.
• Μόρια για πρόσληψη σε θέσεις του δημοσίου, εφόσον διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα.
• Τακτική και υποχρεωτική ενημέρωση των εργοδοτών, ώστε να συμπεριφέρονται ανθρώπινα στους πολύτεκνους και γενικά στους εργαζόμενούς τους, καθώς οι εργαζόμενοι δε είναι σκλάβοι, αλλά είναι αυτοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους εργοδότες, ώστε να προοδεύσει η επιχείρησή τους.

Δυστυχώς όμως, οι άνθρωποι που πιστεύουν πως αντί να βοηθηθούν οι Έλληνες να αποκτήσουν πολλά παιδιά, είναι προτιμότερο να εισαχθούν αλλοδαποί, υπηρετούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλει να δημιουργήσει έναν γκρι παγκόσμιο πληθυσμό, χωρίς έθνη-κράτη, χωρίς θρησκεία, χωρίς πραγματικό χρήμα (μόνο πλαστικό),με μία κοινή γλώσσα (Αγγλικά;) με εργάτες χαμηλού μισθού, που θα αγωνίζονται για την επιβίωση και δεν θα εναντιώνονται σε ό,τι κι αν τους διατάζουν.

Στις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, ότι οι πρόσφυγες μπορούν να βοηθήσουν στη λύση του δημογραφικού προβλήματος, απάντησαν πριν από 25 αιώνες ο Πλάτωνας και ο Πλούταρχος:

«Αν όμως ο πληθυσμός (της πόλης, του κράτους) ελαττωθεί και πέσει κάτω από τον επιθυμητό αριθμό, δεν πρέπει να φέρνουμε στην πόλη ξένους πολίτες που δεν έχουν εκπαιδευθεί με τον σωστό τρόπο» (Πλάτωνας «Νόμοι», 741a).

 «Οι πολλές και ποικίλες ποιότητες, που περικλείουν αντιθέσεις και είναι δύσκολο να τις δαμάσεις, καταστρέφονται προτού βρεθούν μαζί, εφόσον, όπως σε πόλη με ανθρώπους μιγάδες που έχουν συγκεντρωθεί από παντού, δεν είναι εύκολο να φτάσουν σε κατάσταση ενότητας και ομοιοπάθειας, αλλά κάθε μία τραβάει προς αυτό που της είναι οικείο και είναι δύσκολο να συνδυαστεί με το αλλόφυλο» (Πλούταρχος «Συμποσιακά», Δ΄, Πρόβλημα Α΄, 661C).

Καλό θα είναι, οι πολιτικοί, πριν ανοίξουν το στόμα τους, να ανοίξουν και κανένα βιβλίο. Εκτός και αν απλώς υπηρετούν και προωθούν τα συμφέροντα της ΝΤΠ και όχι τα συμφέροντα της Ελλάδας και των Ελλήνων…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου