Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Διαψεύδει η Εκκλησία πως κατέβηκε η εικόνα της Παναγίας από φανατικούς μουσουλμάνους

Η Εκκλησία προχώρησε σε διάψευση του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας Νεάπολις που υποστηρίζει πως φανατικοί μουσουλμάνοι πρόσφυγες κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας από το κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης όπου φιλοξενούνται.  Για ποιο λόγο όμως μια εφημερίδα κάνει πρωτοσέλιδο ένα μη υπαρκτό θέμα; Ποιος έχει δίκιο; Η Εκκλησία ή η εφημερίδα; Διαβάστε το άρθρο.

Από το πρωί όταν και έγινε γνωστή η «είδηση» πως πρόσφυγες απαίτησαν και τελικά κατέβηκε η Εικόνα της Παναγίας από το κλειστό της πόλης όπου φιλοξενούνταν, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ερωτηματικά.

Ευτυχώς, η αντίδραση της οικείας Μητρόπολης ήταν άμεση, διαψεύδοντας το γεγονός, ενώ το ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online σας παρουσιάζει φωτογραφία που αποδεικνύει του λόγου του αληθές.

Πρόκειται για φωτογραφικό στιγμιότυπο σήμερα το πρωί που απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο κάτοικος της πόλης και δείχνει πως η Εικόνα βρίσκεται κανονικά στη θέση της και φυλάει τους ανθρώπους αυτούς που έχουν βιώσει δύσκολες στιγμές και στην πατρίδα μας βρήκαν λίγη γαλήνη και πολύ αγάπη από τον Ελληνικό λαό.

Αυτή είναι μια πρώτης τάξεως απάντηση σε όσους επενδύουν στο μίσος και στη θρησκευτική αντιπαράθεση, αλλά τελικά διαρρηγνύουν ανοιχτές πύλες. Τέτοιες ειδήσεις που τελικά δεν είναι αληθείς μπορεί να προκαλέσουν ανάφλεξη και πολύ χειρότερα γεγονότα από αυτά που υποτίθεται πως υπηρετούν.

Πηγή:
http://ekklisiaonline.gr/ekklisiaonline/item/12780-i-eikona-tis-panagias-fylassei-tous-prosfyges-stin-eleftheroypoli-paramenei-kanonika-sto-gipedo-tis-polis-foto

Διαβάστε το άρθρο της εφημερίδας Νεάπολις στον σύνδεσμο:
Πρόσφυγες φανατικοί μουσουλμάνοι κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας από το κλειστό γυμναστήριο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου