Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η Σαουδική Αραβία διαθέτει πυρηνικά όπλα! (video)

Ο Σαουδάραβας πολιτικός αναλυτής Dahham Al-Anzi, αποκάλυψε στις 15 Φεβρουαρίου 2016 σε συνέντευξή του στο Russia Today Arabic ότι η Σαουδική Αραβία έχει πυρηνική βόμβα.

Ο Dahham Al-Anzi υποστήριξε ότι η Σαουδική Αραβία έχει στην κατοχή της πυρηνικά όπλα εδώ και 2 χρόνια, ενώ σύντομα αναμένεται να γίνει και η πρώτη πυρηνική δοκιμή. Μάλιστα οι υπερδυνάμεις το γνωρίζουν!

Ο Dahham Al-Anzi κάνοντας της ρητορική ερώτηση «γιατί η Σαουδική Αραβία εξοπλίζεται με τόσα όπλα;» αποκάλυψε, ή του ξέφυγε, πως η Σαουδική Αραβία απέκτησε πυρηνικά όπλα για να αμυνθεί απέναντι στο Ιράν, αλλά και για να προστατέψει τους μουσουλμάνους.



Εάν η είδηση αληθεύει, τότε εξηγείται η «αυτονόμηση» της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας από τις ΗΠΑ και οι στενότατες μεταξύ τους σχέσεις, καθώς όπως είχαμε αποκαλύψει τον Σεπτέμβριο του 2015, η Τουρκία προσπαθεί εναγωνίως να αποκτήσει πυρηνικά όπλα από το Πακιστάν (και όχι μόνο) εδώ και πολλά χρόνια.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στον σύνδεσμο:
http://cosmostatus.blogspot.gr/2015/09/blog-post_8.html

Ο Dahham Al-Anzi αναφέρθηκε και στην πιθανολογούμενη επέμβαση της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκία στη Συρία, λέγοντας πως ο Μπασάρ Αλ Άσαντ υποστηρίζεται μόνο από τη Ρωσία και μια κλίκα γύρω του, ενώ ο λαός της Συρίας απαιτεί την απομάκρυνσή του και μέχρι να φύγει ο Άσαντ, ο λαός της Συρίας σφάζεται. Γι’ αυτό και η Σαουδική Αραβία θέλει να εισβάλλει στη Συρία, για να σώσει τον λαό της.
 

Ξαναλέμε, εάν η είδηση της κατοχής πυρηνικών όπλων από τη Σαουδική Αραβία είναι αληθής, τότε το μήνυμα που στέλνεται στη Μόσχα είναι ξεκάθαρο:
«Έχουμε πυρηνικά όπλα, θα μπούμε στη Συρία, μην μας απειλείτε».



Σύμφωνα με στοιχεία του tribune.gr, οι Σαουδάραβες χρηματοδοτούν με δισεκατομμύρια δολάρια τον Ερντογάν, ακόμη και για τον προεκλογικό του αγώνα (10 δις.), ενώ ήταν η Σαουδική Αραβία που ξεπλήρωσε το ΔΝΤ για λογαριασμό της Τουρκίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 6 Νοεμβρίου του 2013 το BBC είχε αποκαλύψει ότι οι Σαουδάραβες είχαν εμπλακεί σε πυρηνικό project με το Πακιστάν και είχαν πληρώσει για την βόμβα!
Στο ρεπορτάζ αναφερόταν ότι η Σαουδική Αραβία είχε προειδοποιήσει εμμέσως τις ΗΠΑ από το 2007 ότι σκόπευε να αποκτήσει πυρηνικό οπλοστάσιο μέσω Πακιστάν.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του BBC στον σύνδεσμο:
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-24823846

Η εξέλιξη θα πρέπει να ανησυχήσει ιδιαίτερα την Ελλάδα, καθώς είναι πλέον βέβαιο πως εφόσον η Σαουδική Αραβία διαθέτει πυρηνικά όπλα, τότε σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποκτήσει και η Τουρκία.

Αυτό πλέον είναι βέβαιο, εξαιτίας της στενής συμμαχίας των δύο χωρών και της κοινής αντιμετώπισης του προβλήματος του Ισλαμικού Κράτους και του πολέμου στη Συρία, αλλά και της μανίας που φαίνεται να διακατέχει τους δύο Σουνίτες ηγέτες (Ερντογάν και Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ) για την ανάδειξη των χωρών τους σε παγκόσμιες Μουσουλμανικές υπερδυνάμεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου