Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Γλύτωσε το ξύλο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καΐσας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο πως είχε σκοπό να επισκεφτεί το μπλόκο των αγροτών στις Καστανιές του Έβρου, αλλά η συντονιστική επιτροπή δεν εγγυήθηκε για την ασφάλειά του! Έτσι αποφάσισε να μην επισκεφτεί τους αγρότες.

Επομένως η βουλευτής δήλωσε πως φοβήθηκε ότι θα φάει ξύλο και για να γλυτώσει προτίμησε να μην πλησιάσει τους αγρότες!

Που φτάσαμε!
Οι εκπρόσωποι της «προοδευτικής» και «αριστερής» κυβέρνησης που «μάχεται» για «δίκαια» των λαϊκών μαζών, να κινδυνεύουν να φάνε ξύλο, να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, εάν πλησιάσουν αυτούς που πριν 1-2 χρόνια βρίσκονταν (δήθεν) στο πλάι τους και διαδήλωναν μαζί κατά της τότε κυβέρνησης και των δανειστών της χώρας…



Όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην συνέντευξή του στο Status Radio της Αλεξανδρούπολης και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, η διάθεσή του ήταν να εξηγήσει την πρόταση της Κυβέρνησης στους αγρότες.

Ο Κ. Καΐσας επέμεινε μεταξύ άλλων πως η επίλυση του ασφαλιστικού και του φορολογικού των αγροτών είναι άμεσης προτεραιότητας για την κυβέρνηση, με διάλογο και συνεννόηση.

Θα πρέπει να γίνουν προτάσεις και συζητήσεις με την κυβέρνηση για να λυθεί το θέμα, είπε ο κ. Καΐσας και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να σταλούν τα ΜΑΤ για να ανοίξουν οι δρόμοι.

Νέα εθνική σύνταξη και νέος τρόπος υπολογισμού της, ανάλογα με το τι έχει πληρώσει ο καθένας, είναι η κυβερνητική πρόταση, καθώς σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει σύνταξη, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κυβερνητικού βουλευτή:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου