Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ο λαός ξύπνησε, η TV τον νανουρίζει… (φωτογραφίες και video)

Μεγάλο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Αθήνα, ενάντια στα νέα μέτρα και το ασφαλιστικό, που θα γίνει η ταφόπλακα όσων απέμειναν να εργάζονται στην Ελλάδα.

Η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κατάφεραν να φέρουν χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους, αντιδρώντας στο σχέδιο της κυβέρνησης που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση.
Μαζί τους ήταν η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ, το ΤΕΕ, το ΕΚΑ, η ΠΟΕΔΗΝ, η ΟΕΓΝΕ, η ΕΣΗΕΑ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων, η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, και το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων.

Τα media της χώρας, σε απόλυτη εναρμόνιση με την κυβέρνηση και τους δυνάστες δανειστές, «έθαψαν» το θέμα όσο μπορούσαν. Προφανώς τα τηλεοπτικά δίκτυα το έκαναν σε μια προσπάθεια να λάβουν την πολυπόθητη πανελλαδική άδεια εκπομπής. Όμως οι εφημερίδες και τα site, γιατί;

Έτσι, ενώ ο λαός αρχίζει να ξυπνά και να σηκώνεται από τον καναπέ, τα media προσπαθούν να τον νανουρίσουν και πάλι, ώστε να επιτευχθούν τα μαύρα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ευτυχώς υπάρχει (ακόμη) το διαδίκτυο και τα ξένα media (rt.com), από όπου μπορούμε να δούμε video με το τι έγινε στην Αθήνα.











Οι φωτογραφίες προέρχονται από το left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου