Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

«Είμαι Σύριος. Η Μέρκελ με προσκάλεσε. Να μου συμπεριφέρεστε ευγενικά!»

Η Γερμανική αστυνομία με έκθεσή της περιέγραψε τα γεγονότα της μαζικής σεξουαλικής παρενόχλησης Γερμανίδων από μετανάστες την παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία ως επαίσχυντα και χαοτικά.

Στο ρεπορτάζ του Russia Today αναφέρονται λεπτομέρειες από την βραδιά που αγανάκτησε τους Γερμανούς, όταν εκατοντάδες μεθυσμένοι ή έστω υπό την επήρεια αλκοόλ μετανάστες, επιτέθηκαν με ανήθικο τρόπο στις γυναίκες.

Τρεις Γερμανικές εφημερίδες, η Bild, η Express και το Der Spiegel περιέλαβαν εκτενή άρθρα για το θέμα εχθές Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν κατέφθασαν τα περιπολικά της αστυνομίας δέχτηκαν βροχή από πυροτεχνήματα (βαρελότα) και μπουκάλια.
 

Οι μετανάστες έσκιζαν μπροστά στην αστυνομία τα χαρτιά τους, φωνάζοντας πως δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα και πως την επόμενη ημέρα θα πήγαιναν να βγάλουν καινούρια!
 

Επίσης, άλλοι φώναζαν πως είναι από τη Συρία και βρίσκονται στη Γερμανία επειδή τους προσκάλεσε η Μέρκελ και γι’ αυτό θα πρέπει η αστυνομία να τους συμπεριφέρεται ευγενικά!
 

Τέλος, οι ταραξίες αγνοούσαν επιδεικτικά τις διαταγές της Γερμανικής αστυνομίας για απομάκρυνση από την περιοχή.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε πως στα 29 χρόνια που βρίσκεται σε υπηρεσία ποτέ δεν έχει δει ανθρώπους να δείχνουν τέτοια έλλειψη σεβασμού προς την αστυνομία, αναφερόμενους στους μετανάστες ταραξίες.

Ο αστυνομικός είπε πως οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται στη χώρα λίγες εβδομάδες και συμπεριφέρονται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, ενώ αναρωτήθηκε τι θα συμβεί μετά από μερικά χρόνια…

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, συνελήφθησαν για τα γεγονότα 14 Σύριοι και ένας Αφγανός.

Η Αστυνομία της Κολωνίας παραδέχτηκε πως ήταν απροετοίμαστη για τέτοιου είδους συμπεριφορά από τους μετανάστες και δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε, καθώς ουσιαστικά βρέθηκε προ εκπλήξεως!

Εχθές Πέμπτη, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως συμπεριφορές σαν αυτή είναι απαράδεκτες και δεν πρέπει να επαναληφθούν, ενώ είπε πως θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.





Διαβάστε επίσης:
Σεξουαλικές και θρησκευτικές επιθέσεις μουσουλμάνων(;) στην Γερμανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου