Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Σεξουαλικές και θρησκευτικές επιθέσεις μουσουλμάνων(;) στη Γερμανία

Τη νύχτα της πρωτοχρονιάς περίπου 1000 άνδρες επιδόθηκαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας.

Η αστυνομία της Κολωνίας κάνει λόγο για πρωτοφανείς στα χρονικά εγκληματικές πράξεις. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας Βόλφγκανγκ Άλμπερς, το πλήθος των εξαγριωμένων ανδρών, φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες πολλοί εξ αυτών φαίνονταν Άραβες ή Βορειοαφρικανοί. Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Γερμανικό πρακτορείο dpa τα γεγονότα αυτά δημιουργούν το παζλ μιας συμπεριφοράς που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι άνδρες σχημάτιζαν ομάδες, περικύκλωναν ασυνόδευτες γυναίκες και άρχιζαν να τις παρενοχλούν σεξουαλικά.

Τουλάχιστον 80 γυναίκες έχουν καταγγείλει μέχρι σήμερα ότι έπεσαν θύματα ληστείας ή σεξουαλικής παρενόχλησης από τις ομάδες των αλλοδαπών, ενώ υπάρχει και μία καταγγελία για βιασμό.

Να σημειωθεί ότι και στο Αμβούργο καταγράφηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων γύρω από τον κεντρικά σημεία της πόλης, αν και σε μικρότερη εμβέλεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι επιθέσεις προκάλεσαν νέες σκληρές επικρίσεις κατά της πολιτικής της Μέρκελ των ανοιχτών συνόρων σε πρόσφυγες και μετανάστες.
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, 1.000.000 πρόσφυγες και μετανάστες εισήλθαν στη Γερμανία μέσα στο 2015.

Η είδηση της μαζικής σεξουαλικής παρενόχλησης δεκάδων γυναικών από εκατοντάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες έχει γίνει πρώτο θέμα στον διεθνή Τύπο.
 

Την οργή της για τις σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εξέφρασε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Η γερμανίδα καγκελάριος τηλεφώνησε στην δήμαρχο της Κολωνίας Ενριέτε Ρέκερ και της εξέφρασε την «οργή της για αυτές τις αηδιαστικές επιθέσεις και σεξουαλικές επιθέσεις».

Η καγκελάριος είπε ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα «για να βρεθούν οι δράστες το συντομότερο δυνατόν» και να τιμωρηθούν ανεξαρτήτως της καταγωγής τους.

Το βράδυ της Τρίτης, περίπου 300 γυναίκες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία κατά της βίας κοντά στο σημείο των επιθέσεων. Ένα από τα πλακάτ έγραφε: «Κυρία Μέρκελ, πού είστε; Τι λέτε;»

Ένας άνδρας, μεταδίδει το BBC, περιέγραψε πώς η σύντροφός του και η 15χρονη κόρη της περικυκλώθηκαν από ένα μεγάλο πλήθος έξω από τον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας και εκείνος ήταν ανίκανος να τις βοηθήσει.
«Οι επιτιθέμενοι άρπαζαν τα στήθη της συντρόφου μου και τις χούφτωναν ανάμεσα στα πόδια τους».

Μια Βρετανίδα που βρισκόταν για τις γιορτές στην Κολωνία είπε ότι άνδρες έριξαν δυναμιτάκια και βεγγαλικά στην παρέα της. Άνδρες που δεν μιλούσαν ούτε Γερμανικά ούτε Αγγλικά.
«Προσπαθούσαν να μας αγκαλιάσουν, να μας φιλήσουν. Ένας έκλεψε την τσάντα της φιλενάδας μου», δήλωσε στο BBC.
«Ένας άλλος προσπάθησε να μας βάλει μέσα στο ιδιωτικό του ταξί. Ήμουν φοβισμένη, ποτέ στη ζωή μου δεν έχω βιώσει κάτι σαν αυτό».

Στο Αμβούργο πολλές γυναίκες κατήγγειλαν ότι συμμορίες από άνδρες τις κακοποίησαν και τις λήστεψαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην οδό Reeperbahn, ένα δρόμο γνωστό για τη νυχτερινή του διασκέδαση.

Γερμανός αστυνομικός που βρισκόταν στον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας, όταν συνέβαιναν τα έκτροπα εις βάρος γυναικών και ο ίδιος προσωπικά συνέλαβε 8 πρόσφυγες, δήλωσε σε τοπικό site:
«Ήταν όλοι αιτούντες άσυλο, είχαν μάλιστα μαζί τους και τα χαρτιά τους».

Επίσης, στο Μένχενγκλάντμπαχ της Γερμανίας ανήλικοι μουσουλμάνοι(;) εισέβαλαν σε εκκλησία και διέκοψαν την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία, ενώ φώναζαν συνθήματα κατά των Χριστιανών.

Οι πιτσιρικάδες (ένας από αυτούς ήταν 14 ετών και οι άλλοι 5 ήταν μικρότερης ηλικίας) εισέβαλαν στην Εκκλησία Rheydter Marien στο Mönchengladbach την παραμονή των Χριστουγέννων, διέκοψαν τη Θεία Λειτουργία βρίζοντας τους πιστούς με τη φράση «σκατο-Χριστιανοί»

Ο πάστορας Manfred Riethdorf δεν θέλησε να αφήσει το θέμα να αποσιωπηθεί και κατέθεσε επίσημη καταγγελία κατά του 14χρονου για διατάραξη της ειρήνης. Δεν πιστεύει πως πρόκειται για μια νεανική ανοησία, αλλά θεωρεί τους γονείς των παιδιών υπευθύνους, επειδή οι ανήλικοι έχουν μολυνθεί με ακραίες ιδέες.

Η σχέση μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στο Mönchengladbach είναι τεταμένη, αλλά μέχρι τώρα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να μην έχουν κάνει καμία αναφορά στο περιστατικό.

Στο μεταξύ, άγνωστοι έκαψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ακούγονται φωνές υπέρ του Αλλάχ…

Η Γερμανία και η υπόλοιπη Ευρώπη πληρώνουν την ανύπαρκτη «μεταναστευτική» τους πολιτική. Μια «πολιτική» ανοιχτών πυλών, βασιζόμενη στην αφελή πεποίθηση πως οι φανατισμένοι μουσουλμάνοι μπορούν να ενσωματωθούν στην Δυτική (και κυρίως Χριστιανική) Ευρώπη.



Με πληροφορίες από τα:

http://www.dw.com/el/%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA/a-18958684

http://www.tribune.gr/world/news/article/202536/1-000-prosfiges-sigkentrothikan-sto-kentro-tis-kolonias-ke-parenochlousan-germanides.html

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500049742#ref=newsroombox


http://ekklisiaonline.gr/ekklisiaonline/item/9831-anilikoi-mousoulmanoi-diekopsan-ti-xristougenniatiki-leitourgia-sti-germania-apokalontas-tous-xristianoys-skatenious

http://www.tribune.gr/world/news/article/202566/martiria-sok-kolonia-prosfiges-chouftonan-ti-sintrofo-mou-ke-ego-kitaga.html

http://www.pronews.gr/portal/20160102/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου