Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Έτοιμες οι Σκανδιναβικές χώρες να στείλουν πίσω στην Ελλάδα 100.000 μετανάστες!

Οι Σκανδιναβικές χώρες αποφάσισαν πως δεν μπορούν να χορηγήσουν άσυλο σε όλους όσους αιτιούνται και σε όσους απορρίψουν θα τους απελάσουν. Σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές συνθήκες, η απέλαση θα γίνει προς την χώρα εισόδου στην ΕΕ, δηλαδή την Ελλάδα!!!
 
Σύμφωνα με άρθρα του BBC και του Guardian, η Σουηδία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους μετανάστες, αλλά μόλις το 55% των αιτούντων έλαβαν άσυλο και άδεια διαμονής στη χώρα το 2015. Από τους 163.000 μετανάστες που αιτήθηκαν άσυλο στην Σουηδία, οι 80.000 πρόκειται να απορριφθούν και σύντομα θα απελαθούν.
 
Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, έχουν αυξηθεί οι διαμαρτυρίες κατά των μεταναστών στη Σουηδία, εξαιτίας διαφόρων περιστατικών, όπως η δολοφονία με μαχαίρι μιας κοπέλας 22 ετών που εργαζόταν σε κέντρο περίθαλψης μεταναστών.

Όσοι εργάζονται για την διεκπεραίωση των αιτήσεων ασύλου στη Σουηδία διαμαρτύρονται πως αδυνατούν να διεκπεραιώσουν τόσες πολλές αιτήσεις.

Άραγε τι να πουν και οι Έλληνες που αντιμετωπίζουν 2300 νεοαφιχθέντες ημερησίως, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ. Το 2015, στην Ελλάδα εισήλθαν παράνομα 844.176 πρόσφυγες και μετανάστες, που ήθελαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την βόρεια και κεντρική Ευρώπη.

Στην Φινλανδία η κατάσταση είναι παρόμοια. Από τους περίπου 32.000 ανθρώπους που αιτήθηκαν άσυλο το 2015, οι 20.000 δεν θα το λάβουν και επομένως θα απελαθούν, φυσικά προς την Ελλάδα…

Η Νορβηγία που δε ανήκει στην ΕΕ, προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα σε απέλαση μεταναστών προς τη Ρωσία, μέσω των κοινών συνόρων τους στον αρκτικό, σε θερμοκρασία -30 βαθμών Κελσίου!!!

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 46.000 πρόσφυγες και μετανάστες εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα το 2016. Αριθμός σαφώς τεράστιος, αλλά οι Ευρωπαίοι διαμαρτύρονται για την «ανικανότητα» της Ελλάδας στην προστασία των συνόρων της.

Βέβαια, η ΕΕ αθέτησε την συμφωνία της για επανατοποθέτηση – προώθηση των αλλοδαπών σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες αναλογικά.

Ας μην ξεχνάμε πως η Δανία, η Γερμανία και η Ελβετία, χρησιμοποιώντας τις πρακτικές των ΝΑΖΙ, προχωράνε σε κατασχέσεις χρημάτων και τιμαλφών από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, σε αντάλλαγμα της όποιας βοήθειας

Έτσι, οι «φιλάνθρωποι» και δήθεν «εταίροι» της Ελλάδας στην ΕΕ, της έδωσαν διορία τριών μηνών για να ελέγξει τα θαλάσσια σύνορά της με την Τουρκία, δηλαδή να σταματήσει τις οργανωμένες από τους Τούρκους ροές ανθρώπων προς τα νησιά.
Δεν πρότειναν όμως τον τρόπο που θα γίνει αυτό.
Με βύθιση των σκαφών; Με χρήση όπλων; Πως;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου