Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Πανθρησκεία και λατρεία του Λούσιφερ από το Βατικανό (video)

Στην προσπάθεια επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά και της Πανθρησκείας, με κεντρικό πρόσωπο λατρείας τον Λούσιφερ, το Βατικανό επιδίδεται απροκάλυπτα σε πράξεις ακατoνόμαστες.

Έτσι λοιπόν, ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, δήλωσε σε δημόσια συγκέντρωση ότι ο Ιησούς ήταν ένας απλός άνθρωπος!

Πλέκοντας το εγκώμιο του Ιησού, στον οποίο απέδωσε την παράδοση της προσευχής στην ανθρωπότητα, δήλωσε ότι ο Ιησούς δεν ήταν πνεύμα.
Ο Ιησούς ήταν ένα πρόσωπο, ένας άνθρωπος με τις πληγές του Σταυρού που προσεύχεται για εμάς.

Η δήλωση αυτή ότι ο Ιησούς είναι ένας απλός άνθρωπος και όχι Θεάνθρωπος, μας θυμίζει την αίρεση του Αρείου που είχε ταλαιπωρήσει την Ορθοδοξία και η οποία καταδικάστηκε στην Α’ Οικουμενική Σύνοδο.

Την αντίληψη αυτή καλλιεργεί εδώ και καιρό η Νέα Τάξη Πραγμάτων που επιδιώκει να την επιβάλλει στην ανθρωπότητα, μέσω του Πάπα της Ρώμης.

Δείτε το video με τα λεγόμενα του Πάπα:
https://www.youtube.com/watch?v=Ir_7vo9UZcU



Τον Σεπτέμβριο, ο Πάπας της Ρώμης αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την νέα εγκύκλιο εγκαθίδρυσης της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Στις 27 Απριλίου του 2014 έγινε μια τελετή στο Βατικανό παρουσία του νυν Πάπα και του απερχόμενου Πάπα, την οποία είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκατομμύρια πιστοί της παπικής εκκλησίας και όχι μόνο, όπου ότι για πρώτη φορά ο Λούσιφερ, δηλαδή ο Εωσφόρος, ο Διάβολος, ανακηρύχτηκε Θεός και λατρεύτηκε!!!

Η ψαλμωδία στον Λούσιφερ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με ό,τι έχει γραφεί στην Αγία Γραφή και τα Ευαγγέλια για τον Λούσιφερ και αυτό δείχνει ακόμα πιο πολύ την σημασία αυτής της τελετής στο Βατικανό.

Ο Λούσιφερ είναι ο άγγελος που εξέπεσε. Είναι ο Διάβολος. Είναι ο «έξω από εδώ». Είναι ο «άρχοντας του σκότους». Μη ξεγελιέστε από εκείνους που τον αποκαλούν Θεό!

Ο Πάπας σχεδιάζει την ένωση όλων των θρησκειών υπό το σκήπτρο της Ρώμης, σε μια παγκόσμια θρησκεία, με την λατρεία του Λούσιφερ.
Και αυτό σχεδιάζει να το επισημοποιήσει τον Σεπτέμβριο στην ιστορική, όπως χαρακτηρίζεται, ομιλία που θα κάνει στον ΟΗΕ.

Το βίντεο που ακολουθεί, τελειώνει με δηλώσεις πιστών στην πλατεία του Βατικανού υπέρ της πανθρησκείας, δηλαδή της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δείτε το video όπου λατρεύεται ο Λούσιφερ:
https://www.youtube.com/watch?v=dcpVrtv2t-M



Το πρόβλημα είναι πως με τον άνθρωπο αυτό, συνομιλούν οι προκαθήμενοι της Ορθοδοξίας, αποκαλώντας τον αδερφό, ακόμη και άγιο…


Με πληροφορίες από το nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου