Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Αυστριακές Μυστικές Υπηρεσίες: Αμερικανικοί οργανισμοί χρηματοδοτούν την μεταναστευτική ροή προς την Ευρώπη!

Απίστευτες αποκαλύψεις – καταγγελίες έρχονται μέσω υπαλλήλου των Αυστριακών Μυστικών Υπηρεσιών (Austrian Defence Office), που αποκαλύπτει στο Αυστριακό info-direkt.at πως Αμερικανικοί οργανισμοί χρηματοδοτούν τους δουλεμπόρους για να φέρνουν παράνομα στην Ευρώπη καθημερινά χιλιάδες μετανάστες – πρόσφυγες.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των Αυστριακών, από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι υπηρεσίες τους, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι συγκεκριμένες ομάδες στις ΗΠΑ πληρώνουν τους διακινητές λαθρομεταναστών έτσι ώστε αυτοί να φέρουν όλο και περισσότερους προς την Ευρώπη.

Οι διακινητές απαιτούν μεγάλα ποσά για να φέρουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη. Οι παράνομοι μετανάστες παρόλο που είναι φτωχοί, πληρώνουν στους διακινητές ποσά από 7000 έως και 14000 ευρώ κατά περίπτωση.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με τις αιτήσεις για παροχή ασύλου γνωρίζουν πως τα χρήματα προέρχονται από τις ΗΠΑ, που προωθούν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη για γεωστρατηγικούς λόγους.
Ελάχιστοι ειδικοί θέλουν να αποκαλύψουν περισσότερα στοιχεία για το θέμα, ενώ δεν επιθυμούν να γίνει γνωστό το όνομά τους, γράφει το info-direkt.

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι οργανισμοί από τις ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει ένα οικονομικό σύμπλεγμα για την χρηματοδότηση των κυκλωμάτων διακίνησης προσφέροντας μεγάλα ποσά στους διακινητές. Κανένας πρόσφυγας από την Βόρειο Αφρική ή τη Μέση ανατολή δεν έχει 11.000 ευρώ σε μετρητά για να έρθει στην Ευρώπη. Κανείς δεν ρωτά από πού προέρχονται αυτά τα χρήματα.

Φαίνεται πως υπάρχει αυστηρό blackout από όλα τα μέσα μαζικής για το πώς φτωχοί άνθρωποι από την Αφρική, την Μέση Ανατολή και την Ασία είναι ικανοί να πληρώνουν τα απαιτούμενα ποσά στους διακινητές.

Διαβάστε το άρθρο με τις αποκαλύψεις των Αυστριακών στον σύνδεσμο:
http://www.info-direkt.at/insider-die-usa-bezahlen-die-schlepper-nach-europa/

Μήπως θα έπρεπε να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια από τις Ελληνικές αρχές να γίνει γνωστό το που βρίσκουν τα τεράστια ποσά οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί, οι Σύριοι, οι Σομαλοί και οι υπόλοιποι «φτωχοί πρόσφυγες» που φτάνουν καθημερινά οικογενειακώς στην Ελλάδα και φωνάζοντας απαιτούν τα «δικαιώματά» τους;

Ποιος τους έχει «δασκαλέψει» και απαιτούν, αντί να παρακαλάνε;

Σκεφθείτε πως θα συμπεριφερόσασταν εσείς, εάν βρισκόσασταν στη θέση τους και περνούσατε παράνομα π.χ. στην Γαλλία.
Θα απαιτούσατε χαρτιά, στέγαση και φαγητό από τις Γαλλικές αρχές, ή θα κρατούσατε ένα «χαμηλό» προφίλ και με ευγένεια θα προσπαθούσατε να αποκτήσετε άδεια παραμονής;
 

Αναρωτηθείτε επίσης:
διαθέτετε 40.000 ευρώ για να τα δώσετε σε δουλεμπόρους για να μεταφέρουν π.χ. στην Γαλλία την τετραμελή σας οικογένεια;

Που τα βρήκαν οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί, όπως έχουμε ξαναγράψει;

Μήπως το όλο θέμα παραείναι ύποπτο;

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως το θέμα δεν είναι ρατσιστικό, με βλακείες του τύπου «έξω οι ξένοι». 

 
Το ότι κάποιοι ακροδεξιοί πολιτικοί σχηματισμοί λένε αυτά που λέμε εμείς εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια, δεν μας ενδιαφέρει.

Το θέμα είναι εθνικό, καθώς η Ελλάδα που πλήττεται από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, προσπαθεί να ανταπεξέλθει και στο μεγάλο πρόβλημα της παράνομης διακίνησης εκατομμυρίων ανθρώπων προς το έδαφός της.
Η «βοήθεια» της ΕΕ δεν είναι καν της τάξης του 1 ευρώ την ημέρα για κάθε αλλοδαπό.

Εφόσον δεχτούμε τα λεγόμενα της Υπουργού κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου, πως οι παρανόμως εισελθόντες αλλοδαποί στην Ελλάδα, απλά περνάνε από εδώ και έχουν σκοπό να πάνε σε άλλες Βορειοευρωπαϊκές χώρες, τότε γιατί τους φτιάχνουμε χωριά με air condition και wi-fi για να μείνουν και γιατί δεν τους προωθούμε άμεσα στα σύνορα, ώστε να φτάσουν γρήγορα στον προορισμό τους;

Γιατί θα φτιαχτούν και άλλοι χώροι φιλοξενίας αλλοδαπών όπως αυτός στην Βοτανικό, όπως δήλωσε η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, αφού οι αλλοδαποί δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα και απλά περνάνε από εδώ στο δρόμο για την Βόρειο και Κεντρική Ευρώπη;

Επαναλαμβάνουμε, το θέμα δεν είναι ρατσιστικό και ξενοφοβικό.

Όμως πόσα εκατομμύρια Αφρικανών και Ασιατών χωρούν στην Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων Ελλήνων;

Όπως στο σπίτι σου μπορείς να φιλοξενήσεις 2 ή 3 άτομα, όπως μπορείς να δίνεις ένα πιάτο φαΐ σε 2 ή 3 άτομα καθημερινά, το ίδιο ισχύει και για την χώρα.

Δεν μπορεί η Ελλάδα να στεγάζει και να ταΐζει με δικά της έξοδα συνεχώς τους χιλιάδες αλλοδαπούς που περνάνε στο έδαφός της (125.000 από την αρχή του χρόνου και η «εισβολή» συνεχίζεται) και οι Έλληνες να χάνουν τα σπίτια τους και να μένουν άστεγοι και πεινασμένοι στους δρόμους, επειδή έμειναν άνεργοι…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου