Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Θέλουν να αρπάξουν τα πετρέλαια από την Ελλάδα οι «εταίροι»

Αποκαλύφθηκε το βρόμικο σχέδιο των Γερμανών, που ζητάνε να υποθηκευτούν υπέρ τους τα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων που διαθέτει η Ελλάδα.
Αυτός είναι ο λόγος που από την αρχή έβαλαν την Ελλάδα στα μνημόνια και καταχρέωσαν την χώρα και τους Έλληνες.


Όμως τα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων της Ανατολικής Μεσογείου θα τα εκμεταλλευτούν η Ελλάδα, η Κύπρος, το Ισραήλ και η Αίγυπτος. Για αυτό δημιουργήθηκε και η συμμαχία με τις ευλογίες και την υψηλή επιστασία των ΗΠΑ.

Είναι δυνατόν οι Ηνωμένες Πολιτείες να αφήσουν τη Γερμανία να πάρει στην κατοχή της τα κοιτάσματα αυτά; Όχι! Διότι εάν συμβεί αυτό, η Γερμανία θα αναδειχτεί σε παγκόσμια υπερδύναμη και θα καταρρεύσει η Αμερικανική αυτοκρατορία.

Έτσι εξηγείται ότι πίσω από τη Γαλλία, που δίνει μάχη αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα, βρίσκονται οι ΗΠΑ. Η Γερμανία δεν θα γίνει παγκόσμια υπερδύναμη.
Αυτές τις ώρες, αμφισβητείται και η ηγεμονική θέση της Γερμανίας στην Ευρώπη από τη Γαλλία που διεκδικεί πλέον τα πρωτεία.

Οι δανειστές (Γερμανοί) ανεβάζουν το ποσό της «βοήθειας» που χρειάζεται η Ελλάδα στα 50 δισεκατομμύρια, ενώ έχουν ακουστεί ακόμη και 90 δισεκατομμύρια. Όπως αναφέρει κυβερνητική πηγή, αν φθάσουμε σε τέτοια ποσά, δεν θα αρκούν οι ιδιωτικοποιήσεις και οι πωλήσεις που έχουν μέχρι στιγμής ακουστεί. Οι δανειστές (άρπαγες) θα ζητήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο, που σίγουρα έχει να κάνει με τους υδρογονάνθρακες.

Αρκετές χώρες της ΕΕ θέτουν θέμα εμπιστοσύνης προς την Ελληνική κυβέρνηση και ζητούν νέες εγγυήσεις, όπως «ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα έχει την απόλυτη στήριξη των Ελλήνων», κάτι που παραπέμπει σε «οικουμενική κυβέρνηση», ώστε να πραγματοποιήσουν το σχέδιο αρπαγής των Ελληνικών υδρογονανθράκων.

Οι πληροφορίες της Βρετανικής εφημερίδας Guardian κάνουν λόγο για μια εξωφρενική πρόταση από τον Σόιμπλε, που μεταδόθηκε από την Γερμανική εφημερίδα FAZ:
Η Ελλάδα καλείται ή να πουλήσει δημόσια περιουσία 50 δισ. ευρώ ή να βγει από το ευρώ για 5 χρόνια και να δεχτεί ανθρωπιστική βοήθεια, παραμένοντας όμως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι χαρακτήρισαν αναληθές το δημοσίευμα, έχει σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έχει εξουσιοδοτηθεί να ενημερώσει τους ηγέτες της ευρωζώνης, για πρόταση κουρέματος των καταθέσεων και δέσμευσης Ελληνικών περιουσιακών στοιχείων σε ειδικό λογαριασμό.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το ύψος των καταθέσεων στο οποίο θα γίνει «κούρεμα», αλλά πληροφορίες μιλούν για κούρεμα από το πρώτο ευρώ…

Μεταξύ των παράλογων απαιτήσεων που ζητούν οι «εταίροι» της Ελλάδας στην ΕΕ, υπάρχει και η δημιουργία ενός Ταμείου με έδρα το Λουξεμβούργο, στο οποίο η Ελλάδα θα μεταφέρει τα περιουσιακά της στοιχεία, προκειμένου να αξιοποιηθούν (ξεπουληθούν) για την αποπληρωμή του χρέους. Κοινώς να παραχωρήσει την περιουσία της σε ξένους, που θα την κάνουν ό,τι θέλουν.

Είναι πλέον σαφές ότι πρόθεση των δανειστών είναι να ταπεινώσουν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ελληνικό λαό, με απάνθρωπα μέτρα και όρους, κάτι που παραδέχθηκαν και πολλές Ευρωπαϊκές εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένων των Γερμανικών.

Η ερώτηση προς τους Έλληνες είναι:
Θα υποκύψουμε;
Αξίζει να λέμε «πάση θυσία στο ευρώ»;


Όσον αφορά τις συνέπειες της εξόδου από το ευρώ:
Τόσο κότες γίναμε, που φοβόμαστε να είμαστε ελεύθεροι;



Με πληροφορίες από τα: tribune.gr  onalert.gr  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου