Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Αποκαλύφθηκε μπρούτζινο άγαλμα του σατανά στο Ντιτρόιτ

Μια σατανική οργάνωση αποκάλυψε ένα αμφιλεγόμενο μπρούτζινο άγαλμα του Μπαφομέτ (σατανά) στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Προηγουμένως η οργάνωση είχε προσπαθήσει να το τοποθετήσει δίπλα στο μνημείο των 10 εντολών στην Οκλαχόμα.

Επειδή είχαν προγραμματιστεί διαδηλώσεις κατά του γεγονότος, η οργάνωση που αντιτίθεται στην έκθεση Βιβλικών θεμάτων σε κυβερνητική γη, κράτησε μυστική την τοποθεσία τοποθέτησης του αγάλματος που έχει ύψος 2,7 μέτρα! Η αποκάλυψη της τοποθεσίας έκθεση του αγάλματος έγινε γνωστή μέσω e-mail στους κατόχους εισιτηρίου, λίγο πριν την τελετή.

Ο Ναός του Σατανά αποκάλυψε εν μέσω επευφημιών το άγαλμα που ζυγίζει 1 τόνο, σε ένα βιομηχανικό κτίριο κοντά στον ποταμό του Ντιτρόιτ λίγο πριν τις 23:30 το βράδυ. 



Το άγαλμα ενός πτεροφόρου Μπαφομέτ με ανθρώπινο σώμα και κεφάλι τράγου, μοιάζει σε προηγούμενο σχέδιο της οργάνωσης. Επίσης δεξιά κι αριστερά υπάρχουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι σε στάση θαυμασμού.

Ο διευθυντής του σατανικού ναού του Ντιτρόιτ  Jex Blackmore, είπε ότι προσπάθησαν να μεταφέρουν το γλυπτό στο Αρκάνσας, εκεί που νωρίτερα φέτος ο κυβερνήτης έδωσε την άδεια ανέγερσης μνημείου με τις 10 εντολές.

Επίσης η οργάνωση απέτυχε να μεταφέρει το άγαλμα δίπλα στο μνημείο των 10 εντολών στην Οκλαχόμα που δημιουργήθηκε το 2012. Το ανώτατο δικαστήριο πρόσφατα εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία η τοποθέτηση θρησκευτικών μνημείων σε κρατική γη παραβιάζει το Σύνταγμα για ουδετερότητα σε σχέση με τις θρησκείες.

Οι νομικοί της πολιτείας θα προσπαθήσουν όμως να αλλάξει το σύνταγμα.
Η κυβερνήτης της Οκλαχόμα Mary Fallin είπε πως θα διατηρήσει το μνημείο, καθώς θα υπάρξει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου.



Η αποκάλυψη του αγάλματος του Μπαφομέτ (Σατανά) το Σάββατο, είχε ως αποτέλεσμα την διαμαρτυρία των ντόπιων Χριστιανών.
Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε στο Ντιτρόιτ είναι μια γιορτή καλωσορίσματος του Σατανά, είπε ο αιδεσιμότατος Dave Bullock.


Πηγή: http://www.reuters.com/article/2015/07/26/usa-michigan-satanic-idUSL1N1050HS20150726

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου