Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Εκατοντάδες λαθρομετανάστες εισέρχονται καθημερινά στην Ελλάδα

Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης έχει λάβει δραματικές διαστάσεις στην Ελλάδα, αγγίζοντας το όριο της εισβολής. Εκατοντάδες άνθρωποι από την Ασία και την Αφρική εισέρχονται καθημερινά στην Ελλάδα παράνομα, κυρίως διά θαλάσσης, από τα νησιά.

Τα Ελληνικά θαλάσσια σύνορα, δυστυχώς δεν φυλάσσονται. Την φύλαξη θα έπρεπε να την αναλάβει ο στρατός, εν προκειμένου το Πολεμικό Ναυτικό. Όμως οι διαχρονικές αγκυλώσεις των αρμοδίων, έχουν δημιουργήσει την τραγική κατάσταση που ζούμε όλοι.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, σε 24 περιστατικά που συνέβησαν σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου, από τις 7:30 την Παρασκευή 17 Ιουλίου έως τις 7:30 την Δευτέρα 20 Ιουλίου, σε Σαμοθράκη, Λέσβο, Χίο, Σάμο και Κω, υπήρξε διάσωση και περισυλλογή 765 λαθρομεταναστών!

Τις προηγούμενες μέρες, εκατοντάδες αλλοδαπών που έφτασαν στην Αθήνα, διανυκτέρευσαν σε αντίσκηνα στην Ομόνοια. Όταν αναγκάστηκαν να φύγουν μετά από αστυνομική παρέμβαση, βρήκαν καταφύγιο στο Πεδίο του Άρεως.

Η πορνεία και τα ναρκωτικά είναι πια κομμάτι του Πεδίου του Άρεως, διαβάσαμε σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή. Το πάρκο είναι γεμάτο από σκουπίδια που αποτελούνται από πακέτα τσιγάρων, σύριγγες, μπουκάλια ποτών και μπίρας και δεκάδες σκορπισμένα προφυλακτικά…

Το θέαμα που αντικρίζουν οι Αθηναίοι, δεν είναι και το καλύτερο…



Με ποιον τρόπο όμως προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα οι «εταίροι» και «σύμμαχοι» της Ελλάδας, που έχουν γνώμη για κάθε τι άλλο;
Με ποιον τρόπο θα βοηθήσουν την Ελλάδα;
Μήπως θα υποδεχτούν στις χώρες τους με ποσόστωση μερικές χιλιάδες από τους παράνομους μετανάστες;

Δυστυχώς οι «εταίροι» και «σύμμαχοι» της Ελλάδας αρνούνται να δεχτούν τους αλλοδαπούς στο έδαφός τους, υποστηρίζοντας πως είναι πρόβλημα της Ελλάδας!

Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα. θέλουν να φύγουν προς την Κεντρική και βόρεια Ευρώπη, αλλά το ταξίδι είναι δύσκολο και ακριβό. Μόνο το πέρασμα στην Ελλάδα κοστίζει από 3.000 ως 10.000 ευρώ το άτομο διαβάζουμε στο newsit.gr

Που βρίσκουν τόσα πολλά χρήματα οι «φτωχοί» Ασιάτες και Αφρικανοί, για να κάνουν το ταξίδι στην Ευρώπη;
Μήπως τα χρήματα τούς τα παρέχουν αυτοί που θέλουν να κάνουν την Ευρώπη «πολυπολιτισμική»;
Μήπως όλα αυτά είναι μέρος ενός μεγαλύτερου και νοσηρού σχεδίου παγκοσμιοποίησης;
Κάποιοι προφανώς θέλουν έναν κόσμο χωρίς σύνορα και προφανώς με έναν κυβερνήτη…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου