Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

14 αλλοδαποί συλληφθέντες πρωτοστάτες των επεισοδίων

Την ώρα που στη Βουλή βρισκόταν σε εξέλιξη η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους δανειστές, μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη γινόταν διαδήλωση κατά της συμφωνίας και σοβαρά επεισόδια.

Στα επεισόδια υπήρξαν φωτιές, βόμβες μολότοφ, πέτρες, χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καμένα αυτοκίνητα, καταστροφές και συγκρούσεις κουκουλοφόρων με την Αστυνομία.

Επίσης, μία ομάδα αλλοδαπών γέμιζε με γκράφιτι και συνθήματα τον σταθμό του μετρό στο Θησείο. Η αστυνομία συνέλαβε 12 άτομα, κανένας εκ των οποίων δεν είναι Έλληνας!!! Όλοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό.

Οι συλληφθέντες είναι:
4 Γερμανοί, 3 Πολωνοί, 2 Γάλλοι, 1 Ουκρανός, 1 Ολλανδός και 1 Αυστραλός!

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά στη Βουλή, συνελήφθησαν 14 άτομα.
Ανάμεσά τους και 2 ακόμη αλλοδαποί: 1 Ιταλός και 1 Αλβανός!
Όλοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

Για ποιο λόγο άραγε, αλλοδαποί συμμετείχαν στα επεισόδια μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων; Σίγουρα υπήρχαν περισσότεροι από τους 14 που συνελήφθησαν.

Φυσικά η μεγάλη ερώτηση είναι, ποιος και γιατί έφερε στην Ελλάδα τους αλλοδαπούς μπαχαλάκηδες;
Ας ελπίσουμε πως η Ελληνική Αστυνομία θα φτάσει στην άκρη του νήματος και θα εντοπίσει το κύκλωμα που φέρνει αλλοδαπούς ταραξίες - προβοκάτορες στην Ελλάδα.

Υ.Γ.
Καλό θα ήταν η τιμωρία των συλληφθέντων να μην περιλαμβάνει απέλαση, φυλάκιση κλπ.
Η τιμωρία σ’ αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να είναι «κοινωνική εργασία» π.χ. στην καθαριότητα του Δήμου, μέχρι να ξεπληρωθούν οι καταστροφές…



Με πληροφορίες από το kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου