Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο Μαριάς επιβεβαιώνει το cosmostatus για φόβους Ουκρανοποίησης της Ελλάδας

Επιβεβαίωσε το άρθρο του cosmostatus ο Ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς σήμερα το πρωί, μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ. Ο κ. Μαριάς εξέφρασε την ανησυχία του για πιθανή Ουκρανοποίηση της Ελλάδας από τους «εταίρους».

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Ιουνίου, δημοσιεύτηκε στο cosmostatus το άρθρο με τίτλο «Επιχειρείται Ουκρανοποίηση της Ελλάδας;» όπου έγινε ανάλυση της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα και την κατάσταση που επικρατούσε στην Ουκρανία πριν λίγα χρόνια.

Διαβάστε το άρθρο στον σύνδεσμο:
http://cosmostatus.blogspot.gr/2015/06/blog-post_20.html

Σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου, ο Έλληνας Ευρωβουλευτής, εξέφρασε τους ίδιους φόβους, για μεθοδευμένη δημιουργία κρίσης στην Ελλάδα από ξένα κέντρα, με διαδηλώσεις υποστήριξης της Ευρώπης, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ουκρανία, όταν η κυβέρνηση της χώρας προτίμησε να στραφεί στη Ρωσία, παρά στην «Δύση».

Ο κ. Μαριάς είπε πως η «Δύση» επιχειρεί μεθοδευμένα την απαξίωση και τελικά την ανατροπή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά επειδή δεν κάνει τα κέφια των δανειστών και λόγω των ανοιγμάτων στην Ρωσία, για να δείξει στους υπόλοιπους λαούς πως δήθεν δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Οι «εταίροι» επιθυμούν να υπάρξει στην Ελλάδα μια κυβέρνηση πιο φιλική προς αυτούς, δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα στην διαπραγμάτευση, θέτοντας συνεχώς νέα θέματα και απαιτήσεις, κάθε φορά που κάνει λίγο πίσω η Ελλάδα στην διαπραγμάτευση.


Επίσης, οι
«εταίροι» προσπαθούν με δήθεν αυθόρμητες συγκεντρώσεις των «φιλοευρωπαϊκών» δυνάμεων να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Σήμερα, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο άρθρα και φωτογραφίες που δυστυχώς επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του κ. Μαριά, αλλά και τους φόβους του cosmostatus για μεθόδευση πολιτικής κρίσης στην Ελλάδα, μεταξύ «φιλοευρωπαϊστών» και «αντιμνημονιακών», μέσω φωτογραφιών που έχουν υποστεί photoshop για να δείχνουν περισσότερες τις λεγόμενες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. Το μοντάζ έφτασε σε σημείο να εξαφανίσει τα σκαλοπάτια της πλατείας Συντάγματος, δείχνοντας τον κόσμο να φτάνει ως τα δέντρα που βρίσκονται στο κέντρο της πλατείας!


Ακούστε την δεκάλεπτη πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά:
https://www.youtube.com/watch?v=xEUHyFPUCco



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου