Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ο ψευδομουφτής ζήτησε δημοψήφισμα στη Θράκη

Την ώρα που το Ελληνικό κράτος διαχρονικά κοιμάται το ύπνο του δικαίου στην Θράκη, προκλητικός εμφανίστηκε ο γενίτσαρος ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Τον λέμε «γενίτσαρο» γιατί παρόλο που είναι Έλληνας Πομάκος στην καταγωγή, θέλει να παριστάνει τον Τούρκο. Ο Αχμέτ Μετέ μίλησε πριν λίγες μέρες στο συνέδριο της Federal Union of European Nationalities (FUEN) στην Κομοτηνή και είπε ότι ήρθε η ώρα να γίνει δημοψήφισμα στη Θράκη!!!

Δεν ζήτησε όμως δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Θράκης.
Ζήτησε δημοψήφισμα για να δηλώσουν οι μουσουλμάνοι της Θράκης τι έθνος αισθάνονται: Έλληνες, Πομάκοι, Ρομά ή Τούρκοι.

Σύμφωνα με το tourkikanea.gr είπε ότι:
«…στη Δυτική Θράκη υπάρχουν 150 χιλιάδες Τούρκοι, εγώ προτείνω να γίνει ένα δημοψήφισμα. Τότε να δούνε όλοι οι άνθρωποι και τα κράτη το τι και ποιοι είναι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

Η αναφορά σε δημοψήφισμα προκαλεί έντονο προβληματισμό, μιας και ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ, είναι γνωστός για τις φιλοτουρκικές απόψεις του και για τις προσπάθειες που καταβάλει στο να εκτουρκίσει την Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, παραβιάζοντας όλες τις συνθήκες που έχει υπογράψει η Ελλάδα και η Τουρκία.

Η FUEN που ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1949 και διοργάνωσε το Συνέδριο, είναι μια οργάνωση που εκπροσωπεί 90 συλλόγους από 32 ευρωπαϊκές χώρες, αυτοχθόνων εθνικών και εθνοτικών μειονοτήτων στην Ευρώπη.

Απορίας άξιο είναι πώς μια οργάνωση αυτοχθόνων Ευρωπαϊκών μειονοτικών εθνοτικών ομάδων, έχει θέσει υπό την αιγίδα της τις «τουρκικές μειονότητες» στην Ευρώπη, αφού οι Τούρκοι μόνο αυτόχθονες Ευρωπαίοι δεν είναι!!!

Οι δε μουσουλμάνοι της Θράκης μόνο Τούρκοι δεν είναι.
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες, που «τούρκεψαν», δηλαδή έγιναν μουσουλμάνοι.
Επί τουρκοκρατίας εάν κάποιος χριστιανός γινόταν μουσουλμάνος θεωρούνταν αυτομάτως και Οθωμανός – Τούρκος.
Έτσι Τούρκοι θεωρούνταν επί οθωμανικής κατοχής οι Βούλγαροι μουσουλμάνοι, οι Σέρβοι μουσουλμάνοι (Βόσνιοι) και οι Έλληνες μουσουλμάνοι, χωρίς να είναι Τούρκοι στην καταγωγή…

Στην περίπτωση της Θράκης, γνωρίζουμε το πότε ακριβώς εξισλαμίστηκαν οι Πομάκοι. Εξισλαμίσθηκαν (βιαίως;;;) τον 16ο αιώνα, ενώ στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Πομάκοι ζήτησαν να γίνουν Έλληνες πολίτες, με επιστολή τους στην Ελληνική κυβέρνηση.

Έρχεται τώρα ο γενίτσαρος ψευδομουφτής (καθώς ο επίσημος μουφτής είναι άλλος) και λέει ότι παρόλο που είναι Πομάκος στην καταγωγή και παρόλο που οι παππούδες πολέμησαν για την Ελλάδα, ο ίδιος αισθάνεται Τούρκος!

Κανονικά, θα έπρεπε να είχε συλληφθεί ως πράκτορας ή για εσχάτη προδοσία.
Όμως, περιφέρεται ελεύθερος και ζητά δημοψηφίσματα...

Διαβάστε το κείμενο της προκλητικής ομιλίας του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ, στο link: http://tourkikanea.gr/2015/05/mete-78/


Στο συνέδριο που διοργάνωσαν από κοινού το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEP), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (!) και ο Σύλλογος Επιστημόνων Τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης (!) συζητήθηκαν θέματα όπως το πρόβλημα της πολιτικής εκπροσώπησης των μειονοτήτων στην Ευρώπη, η υφιστάμενη κατάσταση της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης και η προστασία της οθωμανικής κληρονομιάς.

Ο Πρόεδρος της FUEN Χανς Χάινριχ Χάνσεν αναφερόμενος στο συνέδριο είπε ότι υπάρχει διαφορά απόψεων με την Ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά το θέμα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης (!!!).

Ο Χάνσεν δήλωσε ότι προσκάλεσαν Έλληνες αξιωματούχους στο συνέδριο και πως δεν έλαβαν απάντηση από κανέναν.

Οι σύνεδροι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της γενικής συνέλευσης επισκέφθηκαν το τεκέ του Σαγίντ Αλί Σουλτάν στον Έβρο και συναντήθηκαν με τους εκλεγμένους μουφτήδες (δηλαδή ψευδομουφτήδες) Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραχήμ Σερίφ και Αχμέτ Μετέ.




Με πληροφορίες από το http://tourkikanea.gr/2015/05/fuen-14/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου