Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Οι Χριστιανοί της Μέσης Ανατολής δεν θα γιορτάσουν την Ανάσταση

Δραματική παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή με τους Ισλαμοφασίστες της ISIS – ISIL να κόβουν κεφάλια για ψήλου πήδημα!
Ο βαρβαρότητες κατά των ανθρώπων και των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς συνεχίζονται από τους ισλαμοφασίστες.


Τις τελευταίες μέρες οι σύγχρονοι σκοταδιστές, αφού κατέστρεψαν τα αρχαία γλυπτά του Βορείου Ιράκ και διέλυσαν με μπουλντόζες μνημεία του 13ου αιώνα π.Χ. στη Νιμρούντ της Μοσούλης, συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο στην αρχαία πόλη Χάτρα. Επίσης ανατίναξαν το φρούριο Μπασταμπίγια στη Μοσούλη που χτίστηκε το 699 μ.Χ. και ήταν ένα από τα επτά οχυρά στα τείχη της πόλης.
Ασσυριακά και Ελληνικά αριστουργήματα, που χρονολογούντο 3.000 χρόνια πριν, δεν υπάρχουν πια!




Έφτασαν σε σημείο να κάψουν ακόμη και τα CD και DVD που δεν περιείχαν θρησκευτικό περιεχόμενο! Καμιά πληροφορία δεν θα κυκλοφορεί ή θα αποθηκεύεται σε οποιαδήποτε μορφή εάν δεν είναι του… Θεού. Ενός Θεού όπως τον εννοεί και τον εγκρίνει το Ισλαμικό Κράτος. Έναν Θεό «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα των τζιχαντιστών για να τον έχουν συμπαραστάτη, μπαμπούλα και μεταφυσικό νταβατζή στην επέκταση της τυραννίας τους πάνω στους ανθρώπους.
 

Επίσης, τις προηγούμενες μέρες στις ελεγχόμενες από τους τζιχαντιστές περιοχές της Συρίας και τους Ιράκ, αποκεφαλίστηκαν ένας «μάγος» επειδή πουλούσε κομποσκοίνια, τέσσερεις «απατεώνες» τα ακέφαλα πτώματα των οποίων στη συνέχεια σταυρώθηκαν και πολλοί άλλοι που κρίθηκαν «ακατάλληλοι» να ζουν σύμφωνα με τα φανατικά ισλαμιστικά πρότυπα.

Είναι επομένως αδιανόητο για τους εναπομείναντες Χριστιανούς της περιοχής να τολμήσουν να γιορτάσουν την Ανάσταση του Κυρίου, καθώς το γεγονός θα αποτελούσε «πρόκληση» προς τους φανατικούς μουσουλμάνους που λυμαίνονται την περιοχή και θα οδηγούσε τους Χριστιανούς στο να χάσουν το κεφάλι τους.




Την ίδια ώρα, κατά χιλιάδες φθάνουν οι πρόσφυγες(;) στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Οι Τούρκοι δουλέμποροι κάνουν χρυσές δουλειές με τους απελπισμένους ανθρώπους, που αδυνατούν να συνεχίσουν να ζουν κάτω από τον φόβο του σπαθιού των τζιχαντιστών.

Η Κως γέμισε από λαθρομετανάστες – πρόσφυγες. Το ίδιο και πολλά άλλα Ελληνικά νησιά που βρίσκονται κοντά στις ακτές της Τουρκίας. Οι Τούρκοι δουλέμποροι ανενόχλητοι αποβιβάζουν ή αφήνουν σε μισοβυθισμένες βάρκες όσους πλήρωσαν 2000 δολάρια, σύμφωνα με μαρτυρία ενός εξ αυτών στην κάμερα. Και όλοι, θέλουν να πάνε στην Αθήνα! Όταν ρωτήθηκαν τι θα κάνουν στην Αθήνα, απάντησαν πως δεν ξέρουν! Πράγματι δεν ξέρουν ή κάνουν πως δεν ξέρουν;

Πόσοι από αυτούς μπορεί να είναι τζιχαντιστές που θέλουν να βρεθούν στην Ευρώπη για να θέσουν σε εφαρμογή το διεστραμμένο σενάριο, που θέλει τη δημιουργία χάους στην Ευρώπη από τους φανατικούς ισλαμιστές;



Η Βουλγαρία αποφάσισε να χτίσει φράχτη μήκους 160 χιλιομέτρων στα σύνορά της με την Τουρκία, σε μια προσπάθεια περιορισμού της εισόδου μη νόμιμων μεταναστών, την στιγμή που στην Ελλάδα κάποιοι που έχουν εξουσία ζητούν να ανοίξουν πόρτες στον μήκους 10 χιλιομέτρων φράχτη του Έβρου, για να περνάνε άνετα οι παράνομοι μετανάστες. Ζητούν δηλαδή να διευκολυνθεί η δουλειά των δουλεμπόρων!


Σε μια προσπάθεια αποτροπής αυτού του κύματος παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα που μοιάζει με εισβολή, ανακοινώθηκε επιτέλους η αναβάθμιση των 5 από τα 6 αεροπλάνων ναυτικής συνεργασίας P-3B Orion. Τα αεροπλάνα αυτά θα μπορέσουν να επιτηρήσουν τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας από κάθε λογής εισβολέα, είτε αυτός είναι υποβρύχιο είτε φρεγάτα είτε φουσκωτό.

Βλέποντας η κυβέρνηση την απροθυμία των Ευρωπαίων «εταίρων» να βοηθήσουν ουσιαστικά στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, καθώς τους συμφέρει να στοιβάζονται όλοι αυτοί στην Ελλάδα και όχι να μοιράζονται αναλογικά σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα The Times είπε πως «Δεν μπορούμε να κρατάμε το Ισλαμικό Κράτος εκτός (Ευρώπης), εάν η ΕΕ  εξακολουθεί να μας ασκεί bullying». Στις αρχές Μαρτίου μάλιστα ο κ. Καμμένος είχε απειλήσει τους δανειστές ότι αν «χτυπήσουν» την Ελλάδα, «θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο».

Μήπως όμως θα έπρεπε να αρχίσουμε να δίνουμε γρήγορα χαρτιά και διορία 30 ημερών να εγκαταλείψουν την χώρα, σε όλους όσους φέρνουν οι Τούρκοι δουλέμποροι στην Ελλάδα; Δεν είναι ρατσιστικό το πρόβλημα. Είναι αδυναμίας περίθαλψης και φροντίδας όλων αυτών των ταλαίπωρων ανθρώπων από ένα μικρό και φτωχό κράτος, όπως είναι η Ελλάδα.

Είναι η μικρή Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων ικανή να αντέξει τα 2 εκατομμύρια μεταναστών που υπάρχουν στα Τουρκικά παράλια και προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη; Ήδη βρίσκονται 2 εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα. Το 20% του πληθυσμού! Να γίνουν 4; Αυτό θέλουν οι Ευρωπαίοι «εταίροι»; Δεν γίνεται.

Ας ευχηθούμε πως θα πρυτανεύσει η λογική και πως θα βρεθεί λύση. Ας το ευχηθούμε, καθώς δεν φαίνεται η Ελλάδα διατεθειμένη να προχωρήσει σε δραστικές και νόμιμες λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου