Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Πληθαίνουν οι αναφορές για εξωγήινους από ηγέτες χωρών

Πολλές οι αναφορές που γίνονται είτε σθεναρά είτε «κατά λάθος» για την ύπαρξη εξωγήινων στη γη τα τελευταία χρόνια. Δύο είναι οι κυριότερες μαρτυρίες on camera που κυκλοφορούν ευρέως: του πρώην Υπουργού Άμυνας του Καναδά και του πρώην Προέδρου της Ρωσίας και νυν πρωθυπουργού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Ο Paul Hellyer (91 ετών) σε συνέντευξή του ισχυρίστηκε πως όλες οι χώρες κρύβουν εξωγήινες μορφές ζωής από τους κατοίκους της γης.
Ο Paul Hellyer μάλιστα καλεί τους ηγέτες του κόσμου να ομολογήσουν την υποτιθέμενη θεωρία συνομωσίας που περιλαμβάνει στοιχεία για διαστημόπλοια (UFO) και το ότι τουλάχιστον 4 είδη εξωγήινων έχουν επισκεφθεί τη γη.

Ο πρώην Καναδός Υπουργός Άμυνας, ο οποίος κατείχε τη θέση από το 1963 ως το1967, δήλωσε σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Calgary ότι:
«Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν τα αγγίζει (τα έγγραφα). Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα μπορεί να μαζευτεί αρκετός κόσμος. [Το κοινό] θα πει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, "Κύριε Πρόεδρε ή κύριε Πρωθυπουργέ θέλουμε την αλήθεια και την θέλουμε τώρα, διότι επηρεάζει τις ζωές μας"».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hellyer έχει κάνει τέτοιου τύπου δηλώσεις.
Οι αναφορές του στην ύπαρξη εξωγήινων ξεκίνησαν το 2005, δηλώνοντας ότι «επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια».

Όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, είναι ο πρώτος υψηλόβαθμος (Δυτικός) πολιτικός που μιλά δημόσια για την ύπαρξη εξωγήινων.
Ο Hellyer έχει ισχυριστεί ότι:
1. Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν εντυπωσιαστεί με τον τρόπο ζωής μας.
2. Οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας, αλλά αρνούνται να μοιραστούν τις προηγμένες τεχνολογίες τους.
3. Υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, με μερικούς να μοιάζουν ακριβώς όπως εμείς και να είναι δύσκολο να τους αντιληφθούμε.
4. Μεταξύ αυτών είναι οι «Tall Whites» που συνεργάζονται με την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα, οι «Short Grey’s» που έχουν πολύ λεπτά χέρια και είναι πολύ ψηλοί με μεγάλα κεφάλια και οι «Nordic Blondes».
5. Σχεδόν όλοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μόνο 1 με 2 είδη δεν είναι φιλικοί.
6. Έχουμε μια μακρά ιστορία με ΑΤΙΑ και φυσικά υπήρξε πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες ειδικά από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα.
7. Είναι πολύ φοβισμένοι ότι ίσως να είμαστε τόσο ανόητοι που να θελήσουμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τέτοια όπλα ξανά.
8. Οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για τη σύγχρονη τεχνολογία μας, συμπεριλαμβανομένων των μικροτσίπ, των LED και του Kevlar.
9. Δεν έχει συναντήσει ποτέ κάποιον εξωγήινο, αλλά έχει δει UFO κοντά στο σπίτι του στο Lake Muskoka.

Δείτε το video με τον Καναδό πρώην υπουργό να δίνει την συνέντευξη στο rt.com
https://www.youtube.com/watch?v=Pg6VTzacb9I




Μια εκπληκτική αναφορά του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ λέει ότι στην ατζέντα του Πρωθυπουργού Μεντβέντεφ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), βρισκόταν το γεγονός ότι η Ρωσία θα προειδοποιούσε τον Πρόεδρο Ομπάμα ότι έχει έρθει η ώρα να ενημερώσει τον κόσμο για την αλήθεια σχετικά με τους εξωγήινους και εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν συμμετάσχουν στην ανακοίνωση, τότε το Κρεμλίνο θα το κάνει με δική του ανακοίνωση.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένα Ελβετικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα τη Γενεύη και περιγράφει τον εαυτό του ως έναν ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό που δεσμεύεται να βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου, με τη συμβολή επιχειρήσεων, πολιτικών, ακαδημαϊκών και άλλων ηγετών της κοινωνίας για τη διαμόρφωση της παγκόσμιας, περιφερειακής και βιομηχανικής ατζέντας.

Να σημειωθεί ότι το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ το 2013, είχε προγραμματίσει διάλογο και συζήτηση για μια σειρά θεμάτων όπως την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής, για την οποία δηλώθηκε:
«Η απόδειξη της ζωής αλλού στο σύμπαν θα μπορούσε να έχει σοβαρές ψυχολογικές συνέπειες για τα συστήματα της ανθρώπινης πίστης».

Εξίσου κρίσιμο να σημειωθεί είναι ότι ο Μεντβέντεφ, μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξής του στις 7 Δεκεμβρίου 2012 με δημοσιογράφους στη Μόσχα, συνέχισε να μιλάει στους δημοσιογράφους και έκανε κάποια εκτός αέρα σχόλια, χωρίς να ξέρει ότι το μικρόφωνό του ήταν ακόμα ανοιχτό και ρωτήθηκε από μία δημοσιογράφο αν «ο πρόεδρος παραλαμβάνει τα μυστικά αρχεία για τους εξωγήινους, όταν λαμβάνει το χαρτοφύλακα με τους κωδικούς του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας». Η απάντηση του Μεντβέντεφ ήταν κατατοπιστική:
«Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών, ο πρόεδρος της χώρας, αποκτά τον ειδικό φάκελο «άκρως απόρρητο». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας. Μαζί με αυτό, του δίνεται μια έκθεση της απολύτως μυστικής ειδικής υπηρεσίας που ασκεί τον έλεγχο των εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας. Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε έχοντας παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Men In Black. Εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκληθεί πανικός».

Δυτική πηγές ειδήσεων ανέφεραν ότι «αστειεύεται», καθώς ανέφερε την ταινία Men In Black, την οποία θεώρησαν, ως αναφορά στην Αμερικάνικη ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1997 για δύο μυστικούς πράκτορες που μάχονται εναντίον των εξωγήινων στις ΗΠΑ.

Ο Μεντβέντεφ, ωστόσο, δεν αναφερόταν στην Αμερικανική τριλογία ταινιών, αλλά στην Ρωσική ταινία ντοκιμαντέρ Men In Black που περιγράφει λεπτομερώς πολλά UFO και εξωγήινες ανωμαλίες!

Το Βατικανό, το Νοέμβριο του 2009 ανακοίνωσε ότι «προετοιμάζεται για την εξωγήινη αποκάλυψη».
Ομοίως, στις ΗΠΑ, ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Timothy Good και συγγραφέας του βιβλίου «Πάνω από τα απόρρητα: Η Παγκόσμια συγκάλυψη των UFO -Above Top Secret: The Worldwide U.F.O. Cover-Up», τον Φεβρουάριο του 2012 δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους που ήταν «Nordic - οι λεγόμενοι Άρειοι», όπου υπεγράφη σύμφωνο για να κρατηθεί το πρόγραμμά τους στη Γη μυστικό!

Με την πρόσφατη ανακάλυψη στη Ρωσική πόλη του Βλαδιβοστόκ του 300 εκατομμυρίων ετών οδοντοτού τροχού (γρανάζι – βίδα) και τις αναφορές επιστημόνων, αστροναυτών και χρηστών του YouTube για όλο και πιο περίεργα γεγονότα στο φεγγάρι, την ανακάλυψη σύμφωνα με αναφορά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος 1.000 αρχαίων ποταμών στον Άρη και τους επιστήμονες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σρι Λάνκα να λένε ότι έχουν πλέον «ακλόνητες αποδείξεις εξωγήινης ζωής» (διαπίστωσαν απολιθωμένα φύκια μέσα μετεωρίτη), οι μόνοι «άποιστοι» είναι οι Δυτικοί, κυρίως Αμερικανοί, που για δεκαετίες κάλυψαν μια από τις πιο σημαντικές ιστορίες σε όλη την ανθρώπινη ιστορία ότι δεν είμαστε μόνοι μας.

Δείτε το video με τον Μεντβέντεφ
https://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo


Δείτε το Ρωσικό video «Men in Black»
https://www.youtube.com/watch?v=kR014_jY7po


Πέρα από τα στοιχεία που δόθηκαν στο άρθρο και είναι αληθινά, από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, δεκάδες είναι οι καταγραφές on camera αγνώστου ταυτότητας ιπταμένων αντικειμένων, ακόμη και κατά την διάρκεια δελτίων ειδήσεων ή ρεπορτάζ για άσχετα θέματα.
Το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικό του θέμα.
Αυτό που έχει διδάξει όμως η παγκόσμια ιστορία είναι πως δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται τίποτα «γραφικό» και «ψέμα», καθώς είναι πολλά που δεν γνωρίζουμε ή είναι πολλά αυτά που θέλουν ψευδώς να γνωρίζουμε.
Το βέβαιο είναι πως η αλήθεια κάποτε θα λάμψει είτε από την μία πλευρά είτε από την άλλη.
 Όπως έλεγε και ο Fox Mulder από τα x-files, «the truth is out there»…


Με πληροφορίες από τα: mirror.co.uk - onalert.gr - makeleio.gr - tribune.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου