Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ιρανός κληρικός προειδοποιεί : Αν ονειρεύεστε άλλη γυναίκα το παιδί σας θα γίνει ομοφυλόφιλος

Στο Ιράν όπου η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με μαστίγωμα ή θάνατο, ανάλογα την ενεργητικότητα ή την παθητικότητα για άνδρες και γυναίκες, γνωστός θρησκευτικός ηγέτης και τηλεοπτικός αστέρας, προειδοποίησε τους ακροατές του πως την ώρα που είναι σε επαφή με την γυναίκα τους, αν ονειρεύονται άλλη γυναίκα τότε το παιδί που θα γεννηθεί θα γίνει ομοφυλόφιλος!

Ο Ιρανός κληρικός Αγιατολλάχ Χουσείν Ντεναβί, (Ayatollah Hossein Dehnavi) απευθυνόμενος σε πλήθος ατόμων και μαθητών του έδωσε συμβουλές σχετικά με τον γάμο και είπε τα εξής εκπληκτικά:

Την ώρα που είστε σε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα σας δεν είναι αμαρτία να ονειρεύεστε άλλη γυναίκα. Εάν όμως την ώρα εκείνη η γυναίκα σας μείνει έγκυος τότε το παιδί που θα γεννήσετε θα γίνει ομοφυλόφιλος.

Ο Ντεναβί  είχε δηλώσει παλιότερα πως η μη σωστή τοποθέτηση της μαντίλας εκ μέρους των γυναικών, οδηγεί κάποιους άντρες στην ομοφυλοφιλία.

Επίσης ο Ιρανός αγιατολάχ υποστηρίζει πως οι γυναίκες πρέπει να είναι έτοιμες να εκπληρώσουν κάθε σεξουαλική επιθυμία των αντρών τους, ενώ οι καλά μορφωμένες και οικονομικά ανεξάρτητες γυναίκες κλονίζουν την ανδρική κηδεμονία!

Επίσης προέτρεψε τα ζευγάρια στο Ιράν να μην κάνουν σεξ περισσότερο από 2 φορές την εβδομάδα, για να μην υπάρχει κορεσμός στον άνδρα, ενώ προτρέπει τις γυναίκες με λευκό δέρμα να φοράνε μαύρα εσώρουχα και τις γυναίκες με σκούρο δέρμα να φοράνε λευκά και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να τα δει ο άνδρας τους και να του δημιουργείται η επιθυμία για σεξ!

Τέλος, οι οδηγίες του προτρέπουν στην τελειοποίηση της ερωτικής πράξης, ώστε να οδηγηθούν τα ζευγάρια σε μεγαλύτερες οικογένειες για να επικρατήσει το Ισλάμ και μέσω αυτού η ειρήνη στη γη…




Πηγές:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3041701/Thinking-woman-having-sex-partner-make-children-gay-declares-Iranian-cleric.html

http://www.gaystarnews.com/article/iran-cleric-fathers-fantasies-during-sex-causes-homosexuality160415

http://www.patheos.com/blogs/progressivesecularhumanist/2015/04/iranian-cleric-fathers-fantasies-during-intercourse-causes-homosexuality/

http://tourkikanea.gr/2015/04/iran-29/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου