Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ελάτε να γελάσουμε: «οι εξωγήινοι μιλάνε Τουρκικά»…

Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από μουσουλμάνους και μάλιστα Τούρκους, τώρα… έφτασαν και στο διάστημα! Βλέπετε τι κάνει η νεοοθωμανική υστερία που έχει καταλάβει την Τουρκία του Ερντογάν του «Μεγαλοπρεπή»;

Την αποκάλυψη πως οι εξωγήινοι (UFO) μιλούν… Τουρκική διάλεκτο και συνεπώς είναι… Τουρκικής καταγωγής, την έκανε η Τουρκική εφημερίδα Habertürk, επικαλούμενη… απόρρητη αναφορά της Ισπανικής μυστικής υπηρεσίας, CNI!

Σύμφωνα με την «αποκάλυψη» της Τουρκικής εφημερίδας, σε μια άκρως μυστική αναφορά της Ισπανικής μυστικής υπηρεσίας που κοινοποιήθηκε το 2010, μέσω ηχογράφησης από δορυφόρο, αγνώστων οντοτήτων (UFO), η γλώσσα που μιλούσαν έμοιαζε καταπληκτικά με τα Τουρκικά!

Μάλιστα η προέλευση αυτών των UFO, όπως αναφέρεται, πρέπει να είναι από τον αστερισμό Άλφα του Κενταύρου και πρέπει να πραγματοποίησαν ερευνητική αποστολή πέριξ της γης!

Η αναφορά της Ισπανικής μυστικής υπηρεσίας έβγαλε το συμπέρασμα μετά από εξέταση των ηχογραφήσεων του δορυφόρου, πως η γλώσσα που χρησιμοποίησαν στις επικοινωνίες τους τα άγνωστα αυτά όντα έμοιαζε καταπληκτικά με τα Τουρκικά.

Όπως γράφει η Τουρκική εφημερίδα, η αναφορά έχει κινητοποιηθεί και στις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, που εξέτασαν τα ηχογραφημένα δείγματα και κατέληξαν στο ίδια συμπεράσματα, ότι δηλαδή οι εξωγήινοι μιλούσαν… Τουρκικά!

Διαβάστε στο link που ακολουθεί, την άλλη απίστευτη Τουρκική διαπίστωση, πως το άγαλμα της Ελευθερίας στην Νέα Υόρκη είναι… Τουρκικής εμπνεύσεως:
http://nikosxeiladakis.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-2/
 

Μην ξεχνάμε βέβαια την συνεχιζόμενη Τουρκική προπαγάνδα για την Τουρκοποίηση του Ομήρου, του Θαλή του Μιλήσιου και πολλών άλλων Ελλήνων σοφών και φυσικά τους ισχυρισμούς πως όλα τα Ελληνικά αρχιτεκτονικά αριστουργήματα της Μικράς Ασίας είναι προϊόντα του «Τουρκικού πολιτισμού της αρχαιότητας»…


Με πληροφορίες από το nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου