Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Να πεινάσουν οι Έλληνες, αρκεί να μην καθυστερήσει η δόση προς τους δανειστές

Οι ευρωπαίοι ζητούν από την Ελλάδα να μην πληρώσει μισθούς και συντάξεις, ώστε να μπορέσει να πληρώσει τα δανεικά! Αυτά είδαν στην ανεξάρτητη και γενναία Ισλανδία και απέσυραν την αίτηση για ένταξη στην Ε.Ε.

Με απίστευτο θράσος αλλά και παντελή έλλειψη λογικής, οι τοκογλύφοι δανειστές και «εταίροι» της Ελλάδας στην ΕΕ, ζήτησαν να μην καταβληθούν μισθοί και συντάξεις στην Ελλάδα για 1 ή 2 μήνες, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ρευστότητας και ταυτόχρονα να εξασφαλιστούν χρήματα για να πληρωθούν οι δόσεις…

Την αποκάλυψη έκανε η σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Έλενα Παναρίτη, που συμμετείχε στις συσκέψεις των Βρυξελλών.
Από το υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώθηκε η είδηση και τονίστηκε πώς η αντίδραση του υπουργού Γιάννη Βαρουφάκη ήταν άμεση.
Ο Υπουργός απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των δανειστών τους είπε πως «είναι ντροπή και να το συζητάτε, να μην ξανακούσω τέτοιες απόψεις».

Αυτά ακούνε στην Ισλανδία, την χώρα που με δημοψήφισμα προτίμησε να χρεοκοπήσει πριν 5 χρόνια, από το να ξεπουληθεί στους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ που θέλησαν να την σώσουν και απέσυρε την αίτησή της για ένταξη στην ΕΕ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ισλανδίας, ο Γκούναρ Μπράγκι Σβέινσον, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ενημέρωσε για την απόφαση αυτή την προεδρεύουσα στην ΕΕ κατά το τρέχον εξάμηνο Λετονία, που με τη σειρά της ενημέρωσε για το θέμα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όποιος έχει μυαλό, δεν υποκύπτει στις διεθνείς πιέσεις, αρχίζει από την αρχή και μένει μακριά από το νεοφιλελεύθερο ναζιστικό τρελοκομείο της ΕΕ, που ενδιαφέρεται για την ευημερία των αριθμών και όχι των λαών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου