Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

15 εκατομμύρια ορθόδοξων κρυπτοχριστιανών στην Τουρκία

Παρακολουθείστε την εκπληκτική ομιλία του Νίκου Χειλαδάκη για τους ορθόδοξους κρυπτοχριστιανούς στην Τουρκία και για την αναβίωση της πίστης των Ελλήνων.
Είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως τα 70 εκατομμύρια των Τούρκων, μόνο Τούρκοι δεν είναι και φυσικά είναι μόνο κατ’ όνομα Μουσουλμάνοι

Ο φόβος των Τούρκων για την διάλυση του κράτους τους είναι βασισμένος στην άρνηση των Τούρκων υπηκόων να δεχθούν τον επιβαλλόμενο Τουρκισμό και εξισλαμισμό. Πλέον πολλοί Τούρκοι διανοούμενοι παραδέχονται πως το κράτος της Τουρκίας είναι χτισμένο πάνω σε σαθρά θεμέλια, τα οποία αργά ή σύντομα θα διαλυθούν. Και τότε, όλοι οι καταπιεσμένοι Έλληνες στην καταγωγή και κρυπτοχριστιανοί, θα εκφράσουν τα πιστεύω τους ελεύθερα και θα επιστρέψουν στις θρησκευτικές τους ρίζες.
 


8 εκατομμύρια πωλήσεις ευαγγελίων στην Τουρκία σε 3 χρόνια, ενώ προβληματισμός επικρατεί στις Τουρκικές αρχές για το φαινόμενο της βάπτισης στην Χριστιανική Ορθόδοξη πίση, πολλών Μουσουλμάνων!

Παρακολουθείστε την εκπληκτική και τεκμηριωμένη ομιλία του Νίκου Χειλαδάκη για το θέμα των κρυπτοχριστιανών στην Τουρκία, που αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια.
Επομένως, η προφητεία που λέει πως το 1/3 των Τούρκων θα βαφτιστούν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, βρίσκεται λίγο πριν την εκπλήρωση…
 
https://www.youtube.com/watch?v=-gx7xlTB_U8






  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου