Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ισλαμοφοβία στην Ευρώπη

Αυξάνονται οι εκδηλώσεις κατά της εξάπλωσης του Ισλάμ σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, καθώς ο κόσμος κατάλαβε πως ο ισλαμικός επεκτατισμός που γέννησε τους Τζιχαντιστές του ISIS - ISIL, χτυπά τις πόρτες των σπιτιών των Ευρωπαίων.

Στη Γαλλία, το Εθνικό Μέτωπο με σύνθημα την άμεση αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών, ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά του, στοχεύοντας την κορυφή, ενώ ήδη βρίσκεται στο 24,5%!
Στην Αγγλία, το Ανεξάρτητο Κόμμα το 2014 φέρεται να λαμβάνει το 26,8% των ψήφων, διεκδικώντας ακόμη και την πρώτη θέση.
Στην Γερμανία, το Εναλλακτικό Κόμμα πήρε 7% και μπήκε στην Γερμανική βουλή, ενώ η εκστρατεία κατά της περαιτέρω εισροής μουσουλμάνων στη Γερμανία, λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις.

Η κατάσταση θορύβησε το Τουρκικό κοινοβούλιο και σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet, τα αντιτουρκικά αισθήματα αυξήθηκαν κατακόρυφα το 2014 σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως όμως στην Αυστρία, στην Δανία και στην Γερμάνια, όπου ζουν περίπου 3 εκατομμύρια Τούρκοι.

Η Τουρκική βουλή σε ψήφισμά της καταδίκασε την λεγόμενη ισλαμοφοβία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χαρακτηρίζοντάς την υψίστη μορφή ρατσισμού και φασιστικών πολιτικών επιλογών.
Βέβαια, η Τουρκική βουλή που κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν αναφέρει τίποτα για την καταπάτηση των ανθρωπινών δικαιωμάτων στην Τουρκία.
Επίσης δεν αναφέρει τίποτα για τα εγκλήματα των Τζιχαντιστών, τις σφαγές των Χριστιανών στην Μέση Ανατολή και την μαζική εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πρώτη και καλύτερη την Ελλάδα.

Η ανεξέλεγκτη είσοδος ανθρώπων άσχετων με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή κουλτούρα, μπορεί να τινάξει στο αέρα την κοινωνική συνοχή των Ευρωπαϊκών χωρών, ενώ αποτελεί και εθνική αλλοίωση όταν το ποσοστό τους φτάνει το 20%, όπως στην Ελλάδα (2 εκατομμύρια).
Επίσης, πολλές φορές, οι εξ’ ανατολών «μετανάστες» επιδιώκουν να επιβάλλουν στην δημόσια ζωή των Ευρωπαϊκών κρατών που πλέον διαβιούν (π.χ. Αγγλία, Γαλλία), τα δικά τους ισλαμικά πρότυπα.

Στην Ελλάδα, όποιος τολμήσει να μιλήσει για το θέμα αυτό, χαρακτηρίζεται ρατσιστής, ξενοφοβικός κλπ, ενώ ο νέος αντιρατσιστικός νόμος μπορεί να τον οδηγήσει κατηγορούμενο στο δικαστήριο.

Το θέμα της ισλαμοποίησης της Ευρώπης μέσω της «μετανάστευσης» θα έπρεπε να ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες, καθώς η χώρα μας είναι η πύλη εισόδου όλου αυτού του μουσουλμανικού όγκου προς την Ευρώπη.

Όπως οι Χριστιανοί σέβονται τους νόμους που επικρατούν στις Ισλαμικές χώρες (π.χ. Σαουδική Αραβία) και ζουν σύμφωνα με τους κανόνες των χωρών αυτών, έτσι και οι Μουσουλμάνοι που ζουν στις Χριστιανικές χώρες της Ευρώπης θα πρέπει να σέβονται τους νόμους και να ζουν σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες.

Ποια είναι άραγε η θέση των κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων για το θέμα αυτό;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου